Sportingshirts leveren €2.836 op tvv Damiaanactie

De veiling van de shirts en special items van de Pro League ten voordele van Damiaanactie liep afgelopen woensdag af. De achtste editie van deze actie waarbij de Pro League, clubs, partners en supporters zich inzetten voor Damiaanactie kan een positieve balans voorleggen. Met de veiling van de shirts en unieke items werd 92.300 euro opgehaald voor Damiaanactie, enkele honderden euro meer dan vorig jaar.

Stijn Van Bever, CSR-Manager van de Pro League is erg tevreden met het behaalde resultaat.
“Het succes van de Kerstactie is het resultaat van de inzet van onze clubs clubs, de medewerkers en onze partners, en uiteraard vooral van de vrijgevigheid van supporters die nu reeds drie jaar een bijzonder mooi bedrag samenbrengen voor Damiaanactie. Deze Kerstactie toont zo jaar na jaar het warme hart van de Belgische voetbalfamilie. De Pro League en Damiaanactie bedanken alle supporters en clubs voor hun engagement en uiteraard ook alle hoofdsponsors van de clubs en mediapartners zonder wie deze actie en de mooie opbrengst er van niet mogelijk zou zijn. Van harte bedankt!” 

Sportingshirts brengen 2.836 euro op!
De shirts waarmee de spelers van Sporting Lokeren de eerste helft mee speelden tijdens de Wasico op maandag 26 december werden voor maar liefst 2.836 euro geveild. Het best geveilde shirt was dat van onze captain, €300. De shirts van Bob Straetman & Tom De Sutter werden geveild voor €200. 

 

Logo Q-teamLogo Maximum ImageLogo JartaziLogo ConcordiaLogo Combell