Stage Campoamor: Maandag, dag 2

Vandaag, maandag de eerste volledige dag in het Spaanse trainingsoord. Er werd duchtig de pees op gelegd.

De zon en de omgeving nodigden deze ochtend werkelijk uit tot stevige actie en de spelers werden op hun wenken bediend: die kwam er ook. De ochtendtraining was heel intensief. Het werd een combinatie van een looptraining, afgewisseld met wedstrijdvormen op een ronduit perfecte grasmat. Mingiedi en Skulason trainden apart. Ze ondervinden wat hinder van een lichte blessure en er wordt geopteerd om met hen geen risico te lopen.

Ook in de namiddag bestaat de training uit verschillende onderdelen. Er wordt begonnen met een recuperatietraining. Dan wordt er weer stevig gelopen. Een sessie stretching moet de spieren vervolgens op lengte houden. Afsluiten doet men met een recuperatietraining in het zwembad, maar vooraleer de spelers zich dat kunnen laten welgevallen, moeten ze nog flink wat gewichten verstouwen. Ook vanmiddag namen Mingiedi en Skulason niet deel aan de groepstraining.

Daarmee zit de zware werkdag er voor de spelers op. Straks om half acht wacht het avondmaal. Nadien zitten ze nog wat rustig samen, maar verwacht wordt dat de meesten snel het bed zullen opzoeken.

Logo Q-teamLogo Maximum ImageLogo JartaziLogo ConcordiaLogo Combell