Vier toppers op Daknam in een mini-ABO!

Het gebeurt niet zo vaak dat we 4 opeenvolgende topmatchen hebben op Daknam! Eind december is er op tweede Kerstdag om 14u30 de Wasico, de klassieker tegen Waasland-Beveren. Na de winterstop is de eerste thuismatch een midweekwedstrijd tegen de Buffalo’s uit Gent. Amper 1.5 week later ontvangen we Anderlecht en een week later Club Brugge, de huidige landskampioen. Kortom, 4 wedstrijden om naar uit te kijken met minstens 25% korting.
 
MINI-ABO = IDEAAL EINDEJAARSGESCHENK
3 wedstrijden + 1 gratis
 
Een unieke gelegenheid om een mini-abonnement voor deze matchen te lanceren en samen naar een vol en kolkend Daknam te gaan!
KSC Lokeren 26/12/'16
14u30
Waasland Beveren
KSC Lokeren 24-26/01/'17* KAA Gent
KSC Lokeren 03-05/02/'17* RSC Anderlecht
KSC Lokeren 10-12/02/'17* Club Brugge
*Definitieve data en tijdstip worden pas bekend gemaakt op maandag 19 december 2016. 
 
De verkoop van onze mini-ABO’s start op woensdag 23/11 vanaf 14u00 en loopt tot en met de dag voor de thuiswedstrijd tegen KAA Gent. 
 
 
Waarom is een mini-ABO altijd voordeliger? 
 • Je wil zowel Waasland-Beveren, AA Gent, Anderlecht als Brugge zien!
  Het mini-ABO is in dit geval sowieso een must. Je betaalt 3 wedstrijden en krijgt er de 4de wedstrijd GRATIS bij. Als je losse tickets voor deze 4 wedstrijden bestelt, dan betaal je minstens 25% meer en kan het zelfs nog zijn dat de plaats die je wil al uitverkocht is.
 • Je wil/kan enkel AA Gent, Anderlecht en Brugge zien!
  Geen probleem, je kan/wil enkel deze 3 topmatchen zien. Maar ook hier is het mini-ABO een betere keuze. Met het mini-ABO betaal je maar de prijs van 2 topmatchen + Waasland-Beveren en heb je je vaste plaats verzekerd. Dus ook dit is een goedkopere optie dan 3 losse tickets voor de 3 topmatchen. En wie weet kan je nog iemand plezier doen om naar de Wasico te gaan!
 • Je wil/kan enkel naar Waasland-Beveren en naar 2 van de 3 andere toppers!
  Als je dan toch naar 3 van de 4 wedstrijden komt waaronder Waasland-Beveren, dan is een mini-ABO een garantie voor jouw vast zitje gedurende die 3 matchen. En die vierde topper krijg je er zomaar gratis bij en daar kan je eveneens iemand een plezier mee doen, indien je zelf niet kan komen.
 • Ik heb een seizoensabonnement gekocht aan het begin van het seizoen. Is het mini-abo voordeliger?
  Neen, uiteraard niet. Onze seizoensabonnees blijven beloond voor hun vertrouwen. Een seizoensabonnement is en blijft de goedkoopste manier om onze Tricolores aan het werk te zien. De prijs per wedstrijd wordt berekend op minimaal 18 matchen (=reguliere competitie + Play Off II).
 • Welke korting krijg je door de aankoop van het mini-ABO?
  Een mini-ABO is minstens 25% goedkoper dan losse tickets voor deze 4 wedstrijden. Kijk in onderstaande tabel hoeveel korting je precies krijgt per zitplaats.
 • Je zoekt een eindejaarsgeschenk voor je werknemers en/of klanten?
  Dat is perfect mogelijk, neem contact op met de club via ticketing@sporting.be of via 09/340.47.82.

Via onze ticketingdienst: 
Fans kunnen zich aanmelden in onze ticketcorner aan het Daknamstadion voor de aankoop van een mini-abonnement. Vergeet zeker jouw identiteitskaart niet mee te brengen. Er kan maximaal 1 abonnement per ID aangekocht worden. 
Klik HIER voor de openingsuren van onze ticketingdienst

Via ons online platform (tickets.sporting.be):
Het mini-abonnement is vanaf woensdag (23/11) ook beschikbaar via ons online platform. De supporter krijgt na de bestelling en betaling een mail met daarin de e-tickets voor de 4 topwedstrijden.  Er kan slechts 1 mini-abonnement besteld worden per account.
 
 
 
 
 
 
 
 
Logo Q-teamLogo Maximum ImageLogo JartaziLogo ConcordiaLogo Combell