20:30:00
Kaldma Sten (Estland)
2000
logo Dinamo Tirana

kwamen de Albanezen toch op voorsprong via Xihani die een misser van de thuisverdediging afstrafte. Lokeren probeerde met individuele acties en schoten van Vidarsson, Coulibali en Overmeire. Maar het was Marel Baldvinsson die de gelijkmaker binnenkopte op voorzet van Christian Van Hoeylandt. Zo was de ruststand 1-1.
De tweede helft was toch wat aangenamer met hier en daar een mooie actie. Fofana kon in de 57e minuut een aarzeling in de Dinamo defensie afstraffen : 2-1. Killian Overmeire werd na een aardige partij vervangen door Zoundi. En die toonde ook geregeld zijn snelheid en dribbelvaardigheid. Zo passeerde hij mooi zijn bewaker en legde af tot bij De Beule, wiens schot werd afgeblokt. Het derde doelpunt kwam er evenwel een minuutje later. Opnieuw was het Fofana die opportunistisch raak trof : 3-1. Het laatste te vermelden wapenfeit kwam van Marel Baldvinsson die het leder goed vrijmaakte en dan met een vluchtschot over knalde. Zo kwalificeert Lokeren zich vrij eenvoudig voor de volgende ronde. Herbeleef ook nog eens deze doelpunten:
1 - 1: Baldvinsson (270kb)
2 - 1: Fofana (370kb)
3 - 1: Fofana (400kb)

Foto thuiswedstrijd Tirana Foto thuiswedstrijd Tirana Foto thuiswedstrijd Tirana Foto thuiswedstrijd Tirana