16:00:00
Stokes Ian (Ierland)
3800

De aftrap is voorzien om 16u
0' Aftrap is gegeven. De wedstrijd wordt geleid door Ian Stokes (Ierland).
9' Het is bewolkt en ongeveer 21 graden. Ruim 4000 supporters volgen de wedstrijd, waaronder een 50-tal van Lokeren.
31' Nog steeds 0-0. Bern had in het begin overwicht, maar Lokeren herstelde dit. Een doelpunt van YB werd eerder ook afgekeurd.
35' Lokeren kan zonder veel problemen stand houden. Alhoewel een vrije trap van Yakin moest gered worden door Milojevic. En de rebound werd tegen de paal geknald.
45' Ruststand 0-0. Nog vlak voor de pauze was het even warm met een kopstoot net naast en opnieuw een vrije trap voor YB. Maar geen doelpunten. Lokeren kan gelijke tred houden en speelt duidelijk een pak beter dan vorige week.
46' Ze zijn er opnieuw aan begonnen. Eén vervanging bij Bern, het nummer 20 Schwegler is vervangen door het nummer 12 Portillio.
58' Milojevic haalt een schot van Calvano uit de hoek. Sporting Lokeren heeft nochtans overwicht nu in de wedstrijd. Alleen te weinig doelgevaar.
61' Penalty voor Lokeren
62' Gretarsson zet de penalty feilloos om : 0 - 1.
62' De penalty was er gekomen na een actie van Runar Kristinsson. Hij werd in de rug gelopen en de scheidsrechter aarzelde niet.
66' Lokeren ontsnapt aan de gelijkmaker. Een vrije trap van Bern gaat nipt naast
68' Arnar Vidarsson wordt vervangen door Killian Overmeire.
71' Er zijn officieel 3800 toeschouwers aanwezig in het stadion.
73' Bancé wordt vervangen door Tailson.
79' Milojevic werkt een bal in corner. De hoekschop wordt door Steinsson ingekopt : 1 - 1.
81' Fout van Michael Van Hoey in de grote backlijn. Penalty voor Bern
81' Sermeter zet de elfmeter om en brengt de Young Boys 2-1 voor.
84' Bij Lokeren wordt Van Handenhoven vervangen door Camara. Sporting had in de tweede helft overwicht, maar Bern counterde dus gevat.
90' De score wijzigt niet meer. Eindstand 2 - 1.
Wedstrijdverslag: Filip Baeke