20:00:00
Saadouni Karim
4800
logo KVC Westerlo

0' - Olivier Doll is tijdens de opwarming geblesseerd uitgevallen. Hij wordt vervangen door Diallo. Frederik De Winne neemt plaats op de bank.
2' - goal Doelpunt LOKEREN - Kristinsson
2' - Snel doelpunt van Lokeren na een mooie actie. Filipovic heeft een goede voorzet in huis. Camara kan net niet aan de bal, maar Runar staat goed geplaatst om droog in doel te werken.
6' - Bijna de gelijkmaker voor Westerlo. De bal blijft hangen en Jef Delen trapt maar net over doel.
10' - yellow Gele kaart voor Van Imschoot (WESTERLO)
11' - Runar neemt zelf de vrije trap. Gaspercic plukt uit de winkelhaak.
15' - Mooie aanval van Lokeren. Filipovic levert een diepe voorzet af, Camara neemt direct op de slof maar Gaspercic redt het gekraakte schot.
16' - Runar speelt Camara perfect aan en die kan alleen op weg naar Gaspercic. Onze blonde parel gaat neer in verdachte omstandigheden , maar referee Saadouni kijkt de andere kant op. Dit was een schitterende kans.
18' - Harde kopbal van Hilario uit de 2de lijn. Lazic pakt makkelijk.
beeld wedstrijd 25' - Gaspercic kan een harde vrije trap van Kristinsson slechts stoppen met de vuisten. In de rebound is een pasje van Filipovic te scherp: buitenspel.
25' - Ogunsoto kan vrij koppen, maar moet te ver achteruit om in te koppen en er zit dus te weinig kracht achter de kopstoot om Lazic te verontrusten.
35' - yellow Gele kaart voor Filipovic (LOKEREN)
35' - De eerste corner van de wedstrijd en die is voor Westerlo. Het is eventjes heet voor de Lokerse goal, maar het gevaar wordt gekeerd.
45' - We gaan rusten met 1-0 op het bord. Die stand stond al na anderhalve minuut op het bord toen Runar Kristinsson een voorzet van Filipovic droog voorbij Gaspercic wist te knallen. Lokeren had de eerste helft behoorlijk onder controle. Maar het Lokerse spelpeil zakte gedurende de eerste helft, zodat Westerlo geleidelijk beter in de match kon komen.
45' - --------------------------------------------
46' - inout Vervanging WESTERLO - Van Imschoot wordt vervangen door Modubi.
54' - inout Vervanging LOKEREN - Carlos wordt vervangen door Vukomanovic.
54' - Na Doll moet nu ook Carlos geblesseerd het veld verlaten. Lokeren speelt met een vertimmerde verdediging.
beeld wedstrijd 55' - Schitterende actie van Tambwe, die alles perfect doet tot het omspelen van Gaspercic. Alleen loopt die dan wat lullig met de bal aan de acherlijn buiten in plaats van de bal achteruit te leggen.
57' - Schitterende aanval van Lokeren. Filipovic kan voortrekken van aan de cornervlag, Armoumen klimt hoog maar Gaspercic pakt de kopbal.
61' - inout Vervanging LOKEREN - Filipovic wordt vervangen door Dufer.
63' - inout Vervanging WESTERLO - Hilario Ferreira wordt vervangen door Scheelen.
68' - De wedstrijd kabbelt over en weer. Sporting staat voorlopig niet onder druk. Het Lokerse publiek geeft alvast vokale ondersteuning.
70' - yellow Gele kaart voor Adams (WESTERLO)
75' - Armoumen stuurt Dufer in het straatje maar die laat de bal iets te ver van de voet lopen zodat Gaspercic in corner kan werken. Hier zat meer in voor Sporting.
77' - Opnieuw een kansje voor Lokeren, maar Dufer besluit te zwakjes en Gaspercic kan makkelijk het schot stoppen.
79' - inout Vervanging WESTERLO - Adams wordt vervangen door Corstjens.
beeld wedstrijd 79' - Camara kan aanleggen vanuit de tweede lijn. Hij houdt de bal goed laag maar zijn harde schot blijft steken in het bos van benen.
81' - goal Doelpunt WESTERLO - Ogunsoto
81' - Daar is hij dan toch weer als een deksels duiveltje. Ogunsoto krijgt een kansje en dat is meteen goed voor de gelijkmaker.
84' - Actie en schot Camara, maar Gaspercic speelt een beresterke wedstrijd.
84' - En meteen gevaar aan de overkant, maar Diallo kan in extremis in corner werken.
85' - red Rode kaart voor Lazic (LOKEREN)
86' - Rood voor Lazic na een wel heel warrige situatie en strafschop voor Westerlo. Ook Runar krijgt nog geel voor protest.
86' - yellow Gele kaart voor Kristinsson (LOKEREN)
86' - inout Vervanging LOKEREN - Tambwe wordt vervangen door De Vroe.
beeld wedstrijd 87' - Commotie op Daknam, want Griffin stopt meteen de penalty.
90' - Lokeren krijgt nog een half kansje via een vrije trap van Runar, maar diens voorzet-schot waait voorlangs.
90' - Sporting weet in een spannende slotfaze toch nog een puntje uit de brand te slepen. Het zag er nochtans goed uit na een blitsstart. Lokeren scoorde snel en leek de match onder controle te hebben. Maar Lokeren vergat de voorsprong verder uit te bouwen; het had nochtans enkele kansen. Aan de overkant loopt Ogunsoto, en die heeft maar een half kansje nodig. In een tumultueus slot krijgt Lazic rood en Westerlo een strafschop. De ingevallen doelman De Vroe redt de strafschop en zo dus een punt voor Lokeren. En scheidsrechter Saadouni? Die woont in Beveren...