20:00:00
Bylois Raf
5319
logo Cercle Brugge

0' - Sporting start met Carevic opnieuw in de basis. Tambwe is dus de enige spits; Armoumen verhuist naar de bank.
1' - En nu trapt Pavlovic op de lat.
3' - Eerste keer Cercle; het volley-schot van Stijn De Smet gaat hoog over.
6' - Lokeren is een eerste keer gevaarlijk via M'bayo en Tambwe. De bal wordt ontzet via de zijlijn.
9' - Carevic omspeelt eerst heel handig een mannetje en haalt dan verschroeiend uit. Verbist pakt de bal.
12' - Gejuich bij het thuispubliek. Copa pakt uit met "nen Barry" : op een moeilijke terugspeelbal speelt Copa de aanstormende Cercle aanvaller uit met een hakje achter het steunbeen en ontzet dan goed.
14' - Madi schiet nogal onbesuisd over. Een voorzet had beter geweest.
15' - Kans voor Cercle. Een bal wordt slecht ontzet bij Lokeren en belandt in de voeten van De Sutter. Diens kanon staat nog niet goed gericht, en de bal zwaait voorlangs weg.
19' - Gevaarlijk standje voor het doel van Copa: een voorzet van Gombami wordt ontzet voor de voeten van Iachtchouk.
beeld wedstrijd 27' - Nog eens een goed in elkaar gebokste aanval van Sporting. Echt gevaarlijk wordt het niet.
28' - De Smet gaat neer in het strafshopgebied. Bylois ziet er geen overtreding in.
30' - goal Doelpunt LOKEREN - TAMBWE Patiyo
31' - Sporting gaat nog even op zijn elan door en countert al direct scherp maar Tambwe loopt buitenspel.
35' - Goeie actie van M'Bayo en een prima schot door Verbist in hoekschop gewerkt. Bylois geeft geen corner.
40' - We krijgen vandaag twee goed voetballende ploegen met aanvallende intenties.
44' - Twee corners na elkaar voor Cercle. Lokeren kan met moeite ontzetten.
45' - Doll kan met een hoogst noodzakelijk tackle de bal uit de voeten van De Smet halen, die anders voor Copa stond.
45' - Einde van de eerste helft
beeld wedstrijd 46' - De tweede helft is gestart
50' - Vrije trap Carevic. Maar de bal gaat te ver.
63' - inout Vervanging CERCLE - GOMBAMI Honour wordt vervangen door SNELDERS Kristof.
63' - inout Vervanging CERCLE - MONDAKAN wordt vervangen door NYONI Vuza.
63' - Sporting speelt goed in het eerste kwartier van de tweede helft. Bij een corner kopt Pavlovic over.
65' - Schot van Iachtchouck na een knappe Cercelse actie.
66' - Een vrijschop op de linkerkant. Dit keer M'Bayo die trapt, maar Verbist pakt.
68' - Doll kan net voor een Cercle aanvaller in corner werken. De gevaarlijkste actie van de Bruggelingen in de tweede helft.
72' - Lokeren gaat wat meer terughangen en dat geeft Cercle de lans om te komen opzetten. De Brugse ploeg zit opnieuw beter in de match na het duidelijke Lokerse overwicht in het eerste deel van de tweede helft.
beeld wedstrijd 74' - Bijna is het bingo voor Cercle. De Sutter klimt het hoogst op een schitterend getrapte vrijschop, zijn kopbal strand op de dwarsligger. Hier kruipt Lokeren door het oog van de naald.
78' - Bylois fluit penalty voor Cercle na een fout van Tiko
78' - goal Doelpunt CERCLE - SEREBRENNIKOV Sergiy (penalty)
81' - M'Bayo - alweer - buitenspel. In het aantal offsides staat Sporting ruim aan de leiding.
86' - inout Vervanging LOKEREN - CAREVIC Mario wordt vervangen door CAMARA Aboubacar Mbaye.
86' - inout Vervanging LOKEREN - TAMBWE Patiyo wordt vervangen door ARMOUMEN Mohamed.
89' - Camara in de grote backlijn, knalt op Verbist, de rebound wordt weggewerkt.
91' - Pavlovic trapt op de lat. Lokeren opnieuw dichtbij de 2-1
92' - Bylois moet penalty fluiten voor Cercle, maar durft niet. Hij fluit wel af.