20:00:00
Bultynck Jean-Baptist
6444
logo KV Mechelen

0' - Er is heel wat volk mee uit Mechelen die voor de wedstrijd al voor heel wat sfeer zorgen.
0' - Lokeren start met Camara in de plaats van de gekwetste Jancevski. Ook aanwinst Pavlovic is niet inzetbaar. Armoumen komt dan weer terug na een blessure, maar start op de bank.
1' - Al onmiddellijk een kans voor Sporting na een vrije trap. De Mechelse verdediging gaat onder de bal door. Vukomanovic zet strak voor, maar Tambwe kan net niet bij de bal.
3' - Reuzekans voor Nong, die alleen op Copa kan afgaan na half ontzetten van Carlos. Zijn schot gaat gelukkig voorlangs.
8' - Gesteund door zijn publiek, trekt KV vrij en vrank ten aanval in het begin van de wedstrijd.
10' - Actie van Lokeren, Tiko komt net niet tot een schot en Adamovic kan oprapen.
12' - goal Doelpunt LOKEREN - EL MOUATAZ Hassan
12' - Een vrije trap voor Lokeren. Killian en Hassan staan klaar, Vukomanovic legt gepast af en El Mouataz trapt de bal heerlijk in de linkerhoek. Lokeren op voorsprong.
18' - Mechelen heeft niet direct een antwoord op de treffer van Lokeren en komt voorlopig niet verder dan een afzwaaiend schot uit de 2de lijn.
19' - goal Doelpunt LOKEREN - VUKOMANOVIC Ivan
19' - Een lobje over de verdediging van Tambwe zet Vukomanovic op weg en die knalt hard binnen.
26' - Corner Lokeren, Vukomanovic klimt het hoogst maar zijn kopbal mist kracht en Adamovic komt niet in de problemen.
27' - Camara zet 2 Maneblussers in de wind, maar zijn pass naar de weghollende Tambwe komt net niet toe.
30' - Copa moet een voorzet in 2 keer ontzetten op de onnavolgbare Copa-wijze.
31' - Mechelen komt nu toch nadrukkelijker opzetten. Persoons haalt hard uit, maar net naast doel.
40' - Lokeren tikt rond en probeert de wedstrijd te controleren. De acties zijn wat onzuiverder geworden.
45' - Sporting leidt bij de rust verdiend. Een geweldige knal van El Mouataz en een mooie uitgespeelde actie met Vukomanovic als doelpuntenmaker zorgen voor de 2-0 voorsprong.
46' - inout Vervanging KVM - CHEN Xavier wordt vervangen door VAN GOETHEM Kenneth.
46' - inout Vervanging KVM - BAJEVSKI Aleksandar wordt vervangen door VLEMINCKX Bjorn.
49' - goal Doelpunt LOKEREN - TAMBWE Patiyo
49' - Een lange bal komt afzwaaien. 2 Mechelse verdedigers staan erbij en kijken ernaar, Tambwe bedankt, loopt weg met de bal en werkt beheerst af. De Mechelse verdediger geeft niet echt een stevige indruk.
52' - goal Doelpunt KVM - NONG Aloys
52' - Mechelen scoort tegen als Nong alleenstaand kan binnenkoppen.
56' - Mechelen heeft moed geput uit de tegentreffer en rukt op naar voren.
63' - Mechels appel voor een strafschop bij een plukbal waarbij Nong tegen de vlakte gaat.
64' - Opnieuw KV Mechelen met een actie. De ingevallen Van Goethem kan op wandel door de Lokerse defensie, de bal raakt gelukkig ontzet.
66' - En Mechelen komt nog. Lokeren zit nauwelijks nog in de wedstrijd. Een vrije trap en corner leveren geen gevaar op.
68' - yellow Gele kaart voor CAMARA Aboubacar Mbaye (LOKEREN)
68' - M'bayo moet hinkend naar de zijlijn.
71' - M'bayo kan verderspelen en komt terug het veld op.
75' - inout Vervanging KVM - MELLEMANS Jeroen wordt vervangen door CHARAÏ Issame.
77' - Lokeren probeert terug wat meer grip te krijgen op de wedstrijd. Mechelen dringt nog wel aan, maar lijkt ook wat door zijn beste krachten.
79' - Lokeren scoort op counter via Tambwe, maar het doelpunt wordt afgevlagd voor buitenspel.
82' - Een foute inschattig van een Lokerse verdediger zorgt voor een heet standje voor het doel van Copa. De bal kan gelukkig worden weggewerkt.
84' - inout Vervanging LOKEREN - CAMARA Aboubacar Mbaye wordt vervangen door VAN HOEY Michaël.
86' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
87' - Mechelen geeft niet op en blijft het proberen. Het dwingt alweer een hoekschop af.
88' - Copa krijgt de handen nog eens op elkaar met een Copariaanse zweefsprong, "nen Barry".
88' - yellow Gele kaart voor VAN GOETHEM Kenneth (KVM)
90' - inout Vervanging LOKEREN - MBAYO Marcel wordt vervangen door DE WINNE Frederik.
92' - Scheidsrechter Bultynck fluit af. Lokeren had het niet makkelijk in de tweede helft. Sporting kon nochtans vroeg na rust zijn voorsprong uitbouwen tot 3-0 via een mooie treffer van Tambwe. Maar Mechelen scoorde tegen en bleef aandringen. Al bij al een verdiende overwinning van Lokeren tegen een verdienstelijk Mechelen dat bleef knokken tot de laatste minuut.