20:00:00
Bylois Raf
4606
logo St.-Truidense VV

0' - de competitie is afgetrapt. lokeren start met tambwe en jancevski in de spits. carevic erft een schorsing van vorig seizoen en is er niet bij.
7' - actie lokeren levert een corner op. beide ploegen tasten nog af.
9' - eerste kans voor lokeren. tiko wordt mooi aangespeeld maar komt niet tot een schot.
15' - het eerste kwartier heeft nog weinig spektakel geleverd. lokeren wil wel, maar stvv verdedigt stug.
21' - lokeren dringt aan en forceert wat gevaar op stilstaande fazes. voorlopig komt keeper boeckx niet in de problemen.
23' - yellow geel voor Peeters
26' - hard schot van chimedza, copa plukt de bal.
beeld wedstrijd 28' - yellow geel voor Vukomanovic
31' - veel spektakel is er niet, maar copa krijgt op het half uur toch de handen op elkaar met een onderhandse volleybal redding.
33' - goal sporting lokeren scoort via tambwe.
33' - het schot van tambwe leek ongevaarlijk, maar rolt toch binnen.
42' - tambwe wordt teruggefloten na een fout op keeper boeckx.
45' - lokeren leidt bij de rust met 1-0. het was een matig tot zwakke eerste helft met weinig doelkansen. lokeren wou wel het meest, en werd daarvoor beloond toen een op het eerste zicht ongevaarlijk schot van tambwe toch binnenrolde.
46' - inout wissel STVV - Hendrickx wordt vervangen door Coulibaly
beeld wedstrijd 47' - overmeire wordt mooi aangespeeld, maar kiest de verkeerde kant uit om zich vrij te lopen.
55' - schitterende snelle actie van sporting over veel stationnetjes. het schot van tambwe wordt tot 2 keer toe geblokt. een grote kans voor lokeren...
58' - jancevski controleert met de borst en trapt in een tijd. zijn schot gaat maar rakelings naast. goede actie van onze targetman.
60' - stvv komt nog eens gevaarlijk opzetten met een gekruist schot van delorge. meer dan een onterecht toegekende hoekschop levert het niet op.
63' - inout wissel STVV - Chimedza wordt vervangen door Dreesen
64' - een heerlijke knal van mbayo gaat maar net naast
65' - goal STVV scoort tegen via Coulibaly
beeld wedstrijd 65' - de wet in het voetbal zegt dat wie de kansen niet afwerkt het deksel op de neus krijgt. het is vandaag niet anders. lokeren had in de 2de helft al enkele goede kansen, maar onoplettendheid bij een vrije trap zorgt voor een makkelijk doelpunt via Coulibaly.
69' - stvv heeft moed gevat uit de gelijkmaker en komt enkele keren gevaarlijk opzetten.
70' - handsbal stvv, strafschop lokeren.
73' - goal doelpunt lokeren via Carlos (strafschop)
77' - inout wissel STVV - Vreven wordt vervangen door Kalulika
79' - counter lokeren, het schot van el mouataz gaat ver naast.
86' - inout wissel Lokeren - Tambwe wordt vervangen door Some
beeld wedstrijd 90' - inout wissel Lokeren - Madi wordt vervangen door Andic
91' - het is bibberen als copa onder de bal doorgaat, gelukkig zonder erf.
93' - scheidsrechter bylois fluit af. lokeren wint verdiend - maar niet zonder moeite - zijn eerste wedstrijd van het seizoen.