Goal
1-0
goal39
Goal

0' - Geen Tambwe en Copa in de ploeg bij Lokeren. Ook Doll is er niet bij. Maazou Moussa start verrassend in de basis en zal voorin samen met Golan het aanvalsduo vormen.
5' - De openingsminuten gaan op en neer. Mazou wordt na 5 minuten in de diepte gespeeld en versiert een corner.
6' - De corner wordt kort genomen. Mbayo snijdt goed naar binnen en trapt hard, doelman Berthelin kan het schot afblokken.
7' - Ook Dender komt aan de overkant tot een kans. Sylla trapt hoog over.
9' - Opnieuw Lokers gevaar na een corner. Nu belandt de bal voor de voet van Madi, die net naast doel besluit.
10' - Fout van Bouabe, waarvoor geel had kunnen worden gegeven. Munyaneza is het slachtoffer.
15' - Lokerse druk, met een goede aanval. niemand komt tot een schot.
17' - Kopbal Mazou, Bertelin redt met lijf en leden. Lokeren verdient intussen een doelpunt.
20' - Wat een kans voor Lokeren. Een schitterende flankwissel van Mbayo brengt de bal tot bij Carevic. Die zwiept de bal voor doel. Golan kan de bal net niet binnenglijden voor het lege doel.
23' - Killian herstelt zijn eigen foutje en recupereert de bal. Marcel zet niet goed genoeg voor. Mazou stond alleen te wachten aan de 2de paal maar de pass wordt onderschept.
beeld wedstrijd
29' - Opnieuw een mooie aanval van Lokeren. Madi bereikt Carevic. Diens voorzet wordt geplukt door Berthelin voor het gevaarlijk kan worden.
30' - Dender countert. Zewlakow kan bijna scoren, maar de actie was al afgevlagd voor buitenspel.
32' - Schot van De Groote, voorlangs. Carlos wordt intussen verzorgd buiten de lijnen. Onze Braziliaan heeft een bal in het aangezicht gekregen.
33' - Carlos komt opnieuw op het veld.
38' - Munyaneza kapt Dupré uit op de linkerflank en legt de bal goed terug. Steven De Petter kan uithalen, Lazic brengt redding met de vuisten. Dender zit terug in de wedstrijd.
39' - goal Doelpunt LOKEREN - CAREVIC Mario
39' - Een vrije trap voor Lokeren op een leuke plek. Carevic neemt de vrije trap snel en krult de bal heerlijk in de winkelhaak. Lokeren verdiend op voorsprong.
43' - Lokeren blijft komen. Killian vecht en geeft de veroverde bal mee aan Marcel. Die trapt wild over.
43' - Mazou kan alleen op doel af. Hij probeert een stiftertje. De bal zoeft rakelings langs het doel van Berthelin.
45' - yellow Gele kaart voor DEFLANDRE.
45' - Bijna verschalkt Pavlovic nog zijn eigen doelman. Bedoeling was de bal terug te spelen naar Lazic, maar de kopbal werd nog behoorlijk gevaarlijk.
45' - Lokeren leidt bij de rust verdiend met 1-0. Onze ploeg kreeg enkele goede kansen, maar het was uiteindelijk Carevic die de bal binnenkrulde op vrije trap. Mazou liet een meer dan behoorlijke indruk bij zijn debuut.
46' - inout Vervanging DENDER - ZEWLAKOW Marcin wordt vervangen door PEETERS Tom.
46' - Munyaneza komt voor zijn man en kan koppen. Lazic gaat goed plat.
48' - Flater in de verdediging bij Lokeren. Munyaneza kan van dichtbij trappen maar Lazic heeft een goede reflex in huis. Onze jongens zijn niet goed wakker uit de kleedkamer gekomen.
53' - Dender blijft komen. Sanchez-Davolio trapt maar net naast doel. Lazic was kansloos geweest op deze bal. Lokeren komt op dit moment nauwelijks in het spel voor.
58' - Carlos lanceert Mazou. Die haalt verschroeiend uit; de pegel gaat maar net naast het doel van Berthelin.
60' - Snelle actie Lokeren Killian zwiept de bal voor doel, maar Mazou raakt de bal slecht. Onze debuterende spits raakt ook gekwetst in de actie.
63' - inout Vervanging LOKEREN - MAAZOU Ouwo Moussa wordt vervangen door TSHILOLA TSHINYAMA Tiko.
63' - Tiko komt in het veld voor een leeggespeelde Mazou. Een veelbelovend debuut van een nieuwe zwarte parel.
65' - Golan claimt strafschop na een kopbalduel. Referee Saadouni gaat er niet op in.
71' - Golan wordt randje buitenspel aangespeeld door Carevic.
73' - inout Vervanging LOKEREN - GOLAN Omer wordt vervangen door ARMOUMEN Mohamed.
74' - Mbayo is in een benadigde dag. Vinnige Marcel snijdt binnendoor maar Armoumen leest het spel slecht en loopt niet naar de nochtans goede pass.
80' - inout Vervanging DENDER - SYLLA Norman wordt vervangen door PEETERS Tom.
81' - Lokeren probeert de wedstrijd te controleren. Mbayo loopt wel hinkend over het veld.
82' - Pavlovic heeft verzorging nodig na een botsing op het middenveld.
87' - Dender probeert het nog eens van ver. Een rugby field goal is het resultaat.
90' - We krijgen 2 extra minuten.
90' - yellow Gele kaart voor CAREVIC Mario (LOKEREN)
91' - Carevic krijgt nog geel na protest nadat hij (onterecht) was afgevlagd voor buitenspel alleen op weg naar Berthelin.
92' - De scheidsrechter fluit af. Eindelijk behaalt Lokeren nog eens een overwinning. Weliswaar met het kleinste verschil, maar over de ganse wedstrijd gezien zeker verdiend.