20:00:00
Van Sichem Tom
5110
logo KVC Westerlo

0' - Voor de wedstrijd wordt Zvonko Milojevic voor een laatste keer gehuldigd voor hij terug vertrekt naar Servië. Onder een luid applaus wordt hij uitgewuifd door de Sporting-fans.
0' - Bij Sporting maar één wijziging in tegenstelling tot de match thuis tegen Tubeke, Overmeire komt in het team ten koste van Pavlovic
1' - We zijn begonnen
6' - Eerste hoekschop van de wedstrijd is voor Sporting. De Westelse verdediging kan opruimen
9' - Alweer hoekschop voor Sporting. Er is niet veel dreiging maar Sporting gaat toch het gretigst op zoek naar kansen
11' - Ruiz schiet een paar meter naast.
14' - Voorzet van Tomou, Copa zit er tussen voor Ruiz gevaarlijk kan worden
16' - Vrije trap Sarki, Copa redt zonder problemen
18' - Ruiz met de eerste grote kans van de wedstrijd. Via Strul gaat zijn schot nipt naast, gelukkig voor Sporting. De hoekschop die volgt wordt door Farssi naast getrapt
22' - Grote kans voor Maazou, z'n kopbal wordt gered door De Winter
beeld wedstrijd
23' - Marcel M'Bayo gaat solo door, zijn schot is binnen het kader maar wordt gemakkelijk gepakt door De Winter
26' - Beide ploegen lijken het een beetje af te tasten, voorlopig is er zijn weinig doelgevaar
29' - yellow Gele kaart voor DOLL Olivier (LOKEREN)
34' - Scherpe voorzet Westerlo, Doll kopt de bal over het doel.
36' - Westerlo kampeert even op de wedstrijdhelft van Sporting. Maar echt groot doelgevaar levert dit niet op
38' - goal Doelpunt LOKEREN - MAAZOU Ouwo Moussa
39' - Carevic steekt de bal diep tot bij Maazou, die 2 Westelse verdedigers kan verschalken en mooi afwerken
45' - RUST
Sporting gaat de rust in met een 1-0 voorsprong. Een beetje onverwacht, want veel doelkansen waren er niet. We hopen op beterschap in de 2e helft
51' - Hoekschop Carevic, maar te laag gegeven, nog geen kansen in de tweede helft
54' - Strak schot Sarki, Copa kan maar net over tikken
55' - Counter Lokeren, Maazou kan alleen oprukken, maar wacht dan te lang. Z'n voorzet wordt in hoekschop gewerkt.
65' - Na balverlies van Golan kan Westerlo oprukken. Farssi zijn schot gaat een metertje naast
66' - Sporting even met 10, Strul kreeg verzorging
67' - inout Vervanging WESTERLO - RUIZ Jaime Alfonso wordt vervangen door ADAMS Mozes.
67' - inout Vervanging LOKEREN - STRUL Avi wordt vervangen door MUHAREMOVIC Veldin.
69' - Tiko gaat nu achterin post vatten, Muharemovic neemt z'n plaats in op het middenveld
70' - Westerlo probeert wel maar grote kansen krijgt het niet. Deze keer Delen met een schot dat ver buiten vliegt.
74' - Nu toch weer Sporting! M'Bayo heeft plots heel veel ruimte en geen enkele Westelse verdediger in de buurt, maar zijn schot strandt op De Winter.
79' - inout Vervanging WESTERLO - DELEN Jef wordt vervangen door SOTIL Johan.
82' - inout Vervanging WESTERLO - SARKI Emmanuel wordt vervangen door VAN HOUT Joris.
84' - inout Vervanging LOKEREN - GOLAN Omer wordt vervangen door CAMARA Aboubacar Mbaye.
85' - Nog 5 minuten
85' - goal Doelpunt WESTERLO - SCHEELEN Wouter
86' - 5 minuten voor tijd maakt Westerlo gelijk, een schot van Scheelen wordt nog door Copa aangeraakt maar verdwijnt dan toch nog net in het dak van het doel
87' - Scheelen probeert het nog een keer, nu hoog over
89' - Schot Vanaudenaerde wijkt af op Tiko, Copa bijna opnieuw geklopt
90' - 4 minuten extra tijd
91' - Het gaat over en weer maar Sporting lijkt er niet veel zin meer in te hebben
94' - Carevic met dé allerlaatste kans, De Winter pakt en de bal ketst uiteen op de deklat! Wat een pech voor Sporting!