16:00:00
Bylois Raf
1700
logo Diegem Sport

0' - Geen Maazou in de ploeg bij Lokeren. Touré neemt zijn plaats in in de spits. Diegem heeft veel bezoekers meegebracht voor deze bekerpartij. Vraag is of Lokeren tussen de 2 toppers door genoeg concentratie kan opbrengen voor deze op papier makkelijker partij.
1' - De wedstrijd is 6 minuutjes te laat gestart.
3' - Een afgeweken schot van Killian levert Lokeren de eerste hoekschop op. Carevic trapt te laag en de bal gaat buiten voor een 2de corner.
4' - Tot 3 keer toe trapt Carevic de voorzet te laag. Voorlopig geen gevaar dus.
5' - Een slechte pass van Dupre brengt Medard in uitstekende schietpositie. Cedric trapt te onbesuist naast.
7' - Voorlopig krijgt Sporting niet veel klaar. Diegem voetbalt goed mee en is niet gekomen om zich in te graven.
9' - Een voorzet na balverlies van Camara wordt makkelijk geplukt door Copa.
10' - Eerste hoekschop voor Diegem
10' - De bal gaat via Copa en een Diegemse speler naast
13' - Camara kan in de grote rechthoek de bal aannemen, zijn verdediger uitschakelen en in de vlucht op doel trappen. Doelman Kartite redt met de voeten
16' - Een mooie actie van Hmouda, die eerst El Mouataz uitkapt en dan met een hard laag schot voorlangs trapt.
beeld wedstrijd
20' - Een schot van Van Grunderbeek gaat niet ver naast maar was aangeraakt door een Lokerse speler; corner dus.
21' - De corner wordt uitstekend getrapt en binnengekopt 0 - 1
21' - goal Doelpunt DIEGEM SPORT - VANHAMEL Robby
21' - yellow Gele kaart voor PAVLOVIC Nebojsa (LOKEREN)
23' - Killian gaat door tot op de achterlijn en zet voor. Carevic probeert in één tijd maar trapt los naast de bal.
25' - Goeie voorzet van El Mouataz, Golan kopt naast
29' - Lullige actie van Sporting. Camara en Overmeire trappen niet op doel en de laatste pass van Killian gaat tussen Golan en Touré door. Weg kans...
33' - Lokeren probeert wat lichte druk te genereren. Maar veel kansen levert dat niet op.
33' - Vrije trap voor Lokeren die ei zo na een doelpunt oplevert. De actie werd echter toch teruggefloten voor buitenspel.
34' - Opnieuw nonchalance bij Dupré. Gelukkig kan Doll ontzetten.
38' - Vrije trap van Carevic. Golan devieert met het been maar de bal gaat naast.
41' - Nog een corner voor Lokeren na een afgeweken schot van Overmeire uit de 2de lijn.
43' - Carevic zet voor tot bij Touré, maar die raakt de bal met de schouder. Bovendien stond hij buitenspel.
45' - goal Doelpunt LOKEREN - TOURE Ahmed
45' - En dan net voor de rust toch de gelijkmaker. Uitblinker El Mouataz met een prima actie aan de linkerkant en perfecte voorzet die door Touré wordt binnengekopt.
47' - Eerste actie na rust is van Lokeren. Touré geeft door aan Carevic die de bal onmiddellijk voor doel zwiept. De voorzet wordt ontzet in corner.
49' - Lokeren drukt door in de eerste minuten. Diegem moet enkele hoekschoppen toestaan.
54' - Carevic bedient Golan met een opwippertje. Die probeert door te koppen naar Touré, maar doelman Kartite van Diegem onderschept.
56' - yellow Gele kaart voor BARRY BOUBACAR Copa (LOKEREN)
57' - Killian zet voor en Golan klimt heel hoog. Zijn kopbal gaat net over maar werd toch afgevlagd voor offside.
59' - Diegem kruipt nu masaal naar achteren en komt er bijna niet meer uit.
59' - inout Vervanging DIEGEM SPORT - DUCHATELET Jason wordt vervangen door GOUNDAFI Omar.
64' - Golan kopt door naar Touré. Die kapt zich vrij maar glijdt uit voor hij kan aanleggen.
65' - Golan kopt door naar Touré. Die kapt zich vrij maar glijdt uit voor hij kan aanleggen.
68' - Golan met een kopbalkans. Omer knkit de bal net naast de linkerpaal.
74' - Scrummage voor het Diegemse doel. De bal wordt uiteindelijk buitengekopt. De corner levert niks op.
79' - Bij Sporting zit de match van zaterdag duidelijk nog in de benen, en met die van zondag al in het hoofd. Gaan we naar verlengingen?
81' - inout Vervanging LOKEREN - OVERMEIRE Killian wordt vervangen door DEMIRI Ertan.
82' - inout Vervanging LOKEREN - GOLAN Omer wordt vervangen door DE WILDE Stijn.
83' - yellow Gele kaart voor HMOUDA Rachid (DIEGEM SPORT)
84' - Vrije trapvan Carevic op een niet onaardige plek. Mario sliert half onderuit bij het trappen en de bal gaat dan ook ruim naast.
88' - Prachtige voorzet van El Mouataz, de net ingevallen Stijn De Wilde kopt op de paal!
Hoekschop voor Sporting, en dan toch de goal! Het is 2-1 via een Diegemse voet!
88' - goal Doelpunt LOKEREN - owngoal
89' - inout Vervanging DIEGEM SPORT - VAN GRUNDERBEECK Nick wordt vervangen door BIDAOUI Soufiane.
93' - yellow Gele kaart voor MOULOUA Hakim (DIEGEM SPORT)
94' - red Rode kaart voor HMOUDA Rachid (DIEGEM SPORT) - tweede geel