0' - VOORAF
Bij Sporting zit Ziv nog steeds in Israël na zijn blessure opgelopen in de laatste interland. Malki staat voor het eerst in de basis.
Bij Standard geen Defour, Jovanovic (geblesseerd) en Witsel (geschorst).
We trappen af om 20u en u kan elke actie hier live volgen!
0' - De spelers laten nog op zich wachten. De match start met 10 minuten vertraging wegens uitzonderlijke omstandigheden.
0' - De spelers komen nu dan het veld op.
1' - We zijn vertrokken!
1' - Janczyk zet zich even door, maar tussen 3 Standard-verdedigers raakt hij niet.
4' - Standard komt opzetten langs de flank, Copa plukt de bal uit de lucht.
8' - Vrije trap van Carevic, op de muur en het wordt een hoekschop.
9' - Carevic geeft die corner laag en botsend, Gueye kan er niets mee aanvangen en trapt over en naast.
10' - Standard krijgt een vrije trap net buiten de 16, we vermoeden dat Copa te ver uit zijn 16-metergebied is gekomen.
11' - goal Doelpunt STANDARD - CARCELA-GONZALEZ Mehdi
12' - yellow Gele kaart voor MUHAREMOVIC Veldin (LOKEREN)
13' - Standard scoort dan nog uit deze totaal zinloze vrije trap. Sporting voelt zich nu al onrecht toegedaan.
14' - Sporting probeert te bekomen van de opdoffer.
15' - goal Doelpunt LOKEREN - SMAJIC Sulejman
beeld wedstrijd
16' - Sporting slaat terug! Carevic gaat door op links en haalt hard uit vanuit een scherpe hoek. Bolat kan die bal niet klemmen en Smajic tikt simpel binnen.
16' - Op vraag van de scheidsrechter wordt gevraagd geen projectielen op het terrein te gooien. De gemoederen raken nu een beetje oververhit.
17' - goal Doelpunt STANDARD - MBOKANI Dieumerci
18' - Net afgetrapt en er hangt alweer één in de netten. Dit keer Mbokani vanuit de 2e lijn staalhard voorbij Copa.
21' - Inworp Lokeren, Smajic kan voorbrengen en Malki stoot op Bolat die in de hoek klaarligt.
22' - Op de corner zet Smajic weer voor en het is weer Malki die net naast kopt.
24' - Nu Standard weer aan de goal van Lokeren. Het kan alle kanten op de jongste minuten.
26' - goal Doelpunt STANDARD - TREVIZAN MARTINS Felipe
27' - Op een vrije trap kopt Felipe de 1-3 binnen.
28' - Na een flater in de Lokerse defensie schopt De Camargo de bal op de paal.
34' - yellow Gele kaart voor DUPRÉ Frédéric (LOKEREN)
34' - Dupré kan Dalmat niet volgen en moet hem dan foutief stoppen.
41' - Janczyk gaat door het hart van de verdediging, hij legt niet af naar Malki en probeert zelf, nipt naast!
43' - Sporting geeft zich nog niet gewonnen en valt aan.
44' - Sporting kampeert even op de helft van Standard. Overmeire krijgt veel tijd en ruimte voor een schot maar hij probeert het in één tijd, de bal gaat naast.
44' - Carevic met een wat optimistisch schot van ver, Bolat makkelijk plat.
45' - Smajic gaat mooi op rechts, Malki kan helemaal vrij koppen en kopt hem nét naast de rechtse paal! Wat een pech voor Sporting!
45' - RUST
Sporting kwam heel onnozel op achterstand maar maakte al snel gelijk. Maar na de gelijkmaker werd even duidelijk wie landskampioen is. Standard was dodelijk efficiënt en dat resulteerde in nog 2 tegendoelpunten. Kan Sporting nog iets na de rust?
46' - We zijn weer weg.
52' - Voorlopig weinig te noteren in deze tweede helft. Nu hoekschop Lokeren.
53' - Die levert niets op.
56' - Lokeren toont het meeste initiatief maar geraakt voorlopig niet voorbij de rood-witte muur.
60' - Vrije trap Sporting op een interessante plaats, net buiten de halve maan.
61' - Carevic schopt hem op een schouder in de muur.
62' - yellow Gele kaart voor CAREVIC Mario (LOKEREN)
64' - Bolat pakt de bal in zijn zestien maar glijdt er mee buiten, corner Sporting.
64' - Doll probeert het eens in één tijd vanuit de tweede lijn, hoog over.
64' - Het blijft een bewogen wedstrijd waar Standard vanuit een zetel voetbalt met twee doelpunten verschil en het initiatief laat aan Lokeren. Sporting voetbalt dan ook niet onaardig in deze tweede helft, maar het rendeert niet.
65' - inout Vervanging LOKEREN - MALKI Sanharib wordt vervangen door BABA IDDI.
67' - Overmeire krijgt op de rechts de bal van Tiko. Hij zet strak voor maar Bolat klemt.
67' - Standard komt er nog eens uit, een snelle actie maar die wordt uiteindelijk afgevlagd voor buitenspel.
72' - inout Vervanging STANDARD - TRAORE Moussa wordt vervangen door DUFER Grégory.
74' - inout Vervanging STANDARD - DALMAT Wilfried wordt vervangen door MULEMO Landry.
77' - De wedstrijd verwatert. Lokeren wil wel maar kan niet veel beter, Standard bakt er ook niet veel meer van en loert enkel nog wat de counter.
77' - Standard komt nog eens de neus aan het venster steken, maar een flauw schotje gaat hoog over.
78' - yellow Gele kaart voor DE CAMARGO Igor (STANDARD)
79' - inout Vervanging LOKEREN - SMAJIC Sulejman wordt vervangen door DEEKMAN Donovan.
79' - Carevic met de vrije trap, Bolat gaat goed plat.
85' - inout Vervanging STANDARD - DE CAMARGO Igor wordt vervangen door NICAISE Benjamin.
88' - Standard controleert de partij en Sporting kan geen vuist meer maken.
90' - 3 minuten extra.
91' - De landskampioen tikt nog wat rond.
94' - EINDE
Lokeren-Standard was een wedstrijd die nauwelijks een te noemen was. Op een kwartier tijd in de eerste helft vielen alle goals. Over de eerste zal er nog heel wat worden nagekaart. Goedkope vrije trap of niet ? Hij telde. Lokeren maakte snel gelijk met een inleggertje van Smajic. Maar al even snel stonden de Rouches weer op voorsprong via een aalvlugge Mbokani met een fantastisch schot. En negen minuten later zorgde Felipe Trevizan voor de eincijfers bij een hoekschop. Pas daarna kwam Lokeren aan voetballen toe, maar de kansen werden niet benut. De tweede helft werd een maat voor niets.