25/09/2010
20:00:00
Smet Wim
2500

Lokeren heeft het noodlijdende Eupen nog dieper in de put geduwd. Na een makke partij versloeg het hekkensluiter Eupen met 0-1.
Een onmondig Eupen slaagde er in de eerste helft niet in om de bakens te verzetten, zodat een efficiënt Lokeren op voorsprong kon komen via Killian Overmeire. Verder viel er voor de pauze weinig vreugde te rapen in een kil Stayen, dat opnieuw weinig Eupense fans mocht verwelkomen.

Na de pauze probeerde de thuisploeg wel aan te vallen, en ze kreeg ook kansen, via onder meer Saglik, Mombongo en Vandenbergh. Aan de overzijde verzuimde Donovan Deekman het af te maken voor Sporting Lokeren.

Over de gehele negentig minuten bekeken, kunnen we de Waaslandse zege terecht noemen. Met Leko en Persoons stond het middenveld erg sterk, terwijl tegenstander Eupen nooit echt zijn wil kon opleggen. Er is voor de nieuwe coach Albert Cartier nog veel werk aan de winkel...