20:00:00
Smet Wim
4159
logo SV Zulte-Waregem

0' - We starten de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met de standaardploeg uit het vorige. We heten ook de Lokeren-supporters die vanuit het buitenland de wedstrijd via het internet volgen van harte welkom 😉
1' - Het nieuwe seizoen is op gang gefloten!
10' - Een lange studieronde opent de wedstrijd. Geen van beide ploegen kan voorlopig het laken naar zich toe trekken.
12' - Tshimanga verliest de bal en moet afstoppen met een fout. Vrije trap voor Zulte op een leuke plek. Die gaat via een Lokers hoofd in hoekschop.
14' - Mooie vlotte actie van Lokeren. De Pauw bedient De Ceulaer die doorloopt tot de achterlijn. Benji geeft gepast achteruit en Leko tikt stevig, maar Bossut redt met de vuisten.
21' - Nieuwe vrije trap voor Leko. De Waregemse verdediging kan wegkoppen.
26' - Als er weinig te beleven is, is er nog steeds Tiko. Zijn strak schot strandt op een verdedigend been.
26' - Persoons trekt de voet terug en Zulte heeft vrije doorweg maar Taravel kan gelukkig ontzetten.
beeld wedstrijd
28' - Schot Mokulu in de draai maar over het doel van Bossut.
30' - Een terugspeelbal op de keeper wordt bestraft en Lokeren krijgt een vrije trap op enkele meter van de kooi van Bossut. De doellijn staat uiteraard vol met de Waregemse ploeg en het schot van Taravel wijkt dan ook af in corner.
33' - Listige vrije trap van Hamalainen over de inlopende verdediging. Copa kan oprapen.
36' - Copa redt de meubelen. Persoons verliest de bal en in een 2 tegen 1 situatie kan Naessens alleen op Copa af. Onze doelman redt in 2 keren.
43' - yellow Gele kaart voor COLPAERT Steve (WAREGEM)
45' - Een hoekschop vlak voor het einde van de eerste helft. Taravel kopt perfect, maar Bossut redt met de vuisten. Er volgt een nieuwe hoekschop
45' - En opnieuw bijna bingo voor Lokeren op corner. De kopbal gaat centimeters over de goal van Bossut.
45' - RUST : Na de eerste 45 minuten werd er nog niet gescoord. Hopelijk krijgen we in de tweede helft meer vuurwerk te zien.
48' - Geen wissels aan het begin van de tweede helft
51' - Overmeire haalt de achterlijn maar zijn pass achteruit wordt in corner ontzet.
57' - Stevige tackle van Colpaert op Leko. Het tweede geel blijft op zak.
59' - Vrije trap Waregem, Copa kan maar net in hoekschop tikken.
64' - inout Vervanging LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin wordt vervangen door HARBAOUI Hamdi.
65' - Lucky schot van DeCeulaer waait bijna binnen. Bossut tikt over.
70' - yellow Gele kaart voor DE PAUW Nill (LOKEREN)
73' - De Pauw alleen door de verdediging, Harbaoui werkt mooi af, maar stond duidelijk buitenspel.
73' - inout Vervanging WAREGEM - NAESSENS Jens wordt vervangen door CHEVALIER Teddy
75' - Vrij trap Leko, kopbal Maric gaat net naast.
75' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door FEVANG Ludvig Geir.
85' - inout Vervanging WAREGEM - TRAJKOVSKI Aleksander wordt vervangen door ROSSINI Giuseppe.
86' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
90' - Nog 3 minuten extra
91' - yellow Gele kaart voor ROSSINI Giuseppe (WAREGEM)
94' - EINDE : Een logische uitslag voor een povere eerste match van het seizoen. Zowel Lokeren als Zulte brachten te weing om aanspraak te kunnen maken op een doelpunt.