20:30:00
Wouters Luc
1000
logo KVC Westerlo

0' - Bij sporting komen Maric en Tshimanga terug in de basis na blessure
1' - We zijn eraan begonnen.
7' - Schotje De Petter, Copa raapt op. De studieronde is nog bezig in deze aanvangsfaze.
8' - Schotje nu van De Dios, opnieuw te zwak om Copa te verontrusten.
11' - Een foute terugspeelbal van Taravel schept bijna problemen. Maric werkt weg in hoekschop.
13' - Persoons werkt de bal in doel maar er was al afgevlagd voor een fout op doelman Deelkens.
17' - Eerste corner voor sporting, maar deze levert niets op.
21' - Vrije trap op een aantrekkelijke plek. Taravel schiet in de muur
25' - Wouters legt de bal op de stip na vermeend handspel van Taravel.
25' - goal Doelpunt WESTERLO - WILS Stef
25' - Wils knalt binnen buiten het bereik van Copa. Uit het niets heeft deze wedstrijd een doelpunt.
30' - Lokeren kan moeilijk combinerend tot bij Deelkens geraken. Het moet allemaal een pak sneller gebeuren om de Westelse verdediging uit verband te spelen.
33' - inout Vervanging WESTERLO - YULU-MATONDO Jeanvion wordt vervangen door OWUSU William.
36' - Bij Westerlo gaan ze gewillig af en toe eens op de grond liggen. Het tijd rekken is bij deze begonnen.
38' - Strafschop Lokeren. De Pauw wordt neergehaald in het strafschopgebied en nu fluit Wouters opnieuw.
39' - goal Doelpunt LOKEREN - MARIC Mijat
39' - Onze topschutter Maric schiet cool in de rechterbenedenhoek binnen.
42' - Harbaoui vanuit stand, over.
45' - Balverlies Leko, Ngolok gaat zijn kans van ver en trapt niet zo ver naast.
45' - Annab met een afstandschot, Copa goed plat.
45' - Nog 1 minuut extra
45' - RUST
Na een zeer matige eerste helft gaan we rusten met 1-1. Wils kon vanop de stip de bezoekers op voorsprong heisen maar Maric deed vanop die zelfde 11 meter hetzelfde. Benieuwd wat de 2e helft zal brengen, goals krijgen we sowieso nog te zien.
46' - inout Vervanging WESTERLO - WILS Stef wordt vervangen door DE GREEF Arnaud.
46' - We zijn weer vertrokken, hopelijk richting kwartfinales.
53' - Frivole actie De Pauw, killian tikt de bal te ver vooruit en weg is de kans. Voorlopig nog geen beterschap in de tweede helft.
55' - Grote kans voor Westerlo. De Bock brengt redding.
58' - Harbaoui pakt goed aan en bedient Killian. De actie wordt afgevlagd voor buitenspel.
58' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door FINNBOGASON Alfred
62' - Westerlo countert scherp. Ngolok kan aanleggen, zijn hard schot scheert maar net naast.
67' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
69' - De Pauw mag alleen op gang. Hij kiest voor een stiftertje dat maar net over gaat.
73' - inout Vervanging WESTERLO - NGOLOK Evariste wordt vervangen door DELEN Jef.
76' - Sporting met wat druk. Een mooie actie eindigt op het hoofd van Taravel maar die kan niet genoeg richten, hoog over.
79' - yellow Gele kaart voor OWUSU William (WESTERLO)
79' - goal Doelpunt LOKEREN - FINNBOGASON AlfreĆ°
79' - Prachtige actie van Sporting! Patosi zet Finnbogason alleen voor Deelkens, die schuift laag binnen, 2-1!
80' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door TROMPET Jore.
82' - goal Doelpunt LOKEREN - FINNBOGASON AlfreĆ°
82' - Weer een mooie actie van Finnbogason in de hoofdrol. De IJslander omspeelt zijn verdediger en Deelkens en legt de bal in het mandje, Sporting door naar de kwartfinales!
90' - Nog 2 minuten extra
93' - EINDE
Sporting gaat door naar de kwartfinales van de Beker van Belgi. Westerlo verdedigde wel met een dubbele gordel nadat Wils vanop de stip er 0-1 van had gemaakt. Maric kon nog voor de rust de 1-1 maken, ook vanop elf meter. Beide ploegen startten afwachtend aan de tweede helft maar het was Finnbogason, de invaller, die Deelkens nog 2 maal wist te verschalken na mooi samenspel tussen de mannen van trainer Maes. 3-1.