20:00:00
Brinckman Jurgen
5745
logo Beerschot AC

0' - Bij Lokeren starten De Pauw en Maric op de bank. Tshimanga blijft op het middenveld en Gueye speelt centraal achterin met Taravel.
1' - De aftrap is gegeven, sporting speelt meteen naar de nieuwe spionkop
2' - Copa zorgt meteen voor een gevaarlijk standje door de bal pardoes in de voeten van Porokara te trappen. Gueye brengt redding met een prima sliding.
9' - Lokeren is scherp gestart. Benji komt tot een eerste schot op doel. Zijn halve volley gaat over.
16' - Een voorzet van Benji valt bijna in doel. Pacovski redt met de vingertoppen.
17' - Killian heeft wat ruimte en legt aan. Zijn schot is hard maar niet goed gericht.
18' - Harbaoui probeert het uit een scherpe hoek, in de handen van Pacovski
21' - Harbaoui met een doffe knal zowat uit stand. Pacovski redt met heel veel moeite.
23' - Opnieuw Overmeire, nu met een schuiver. Deze keer gaat de bal maar net naast. Sporting verdient intussen toch een doelpuntje.
24' - Tweede hoekschop voor de bezoekers, door een bos van benen hobbelt de bal naast.
28' - Opnieuw een hoekschop van Angeli, ditmaal bereikt hij Mikulic die over kopt.
31' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
32' - Reuzekans voor Lokeren. Tshimanga lanceert Leko voor een vlijmscherpe counter. De laatste pass van Ivan is niet goed genoeg en De Ceulaer trapt vanuit een scherpe hoek in het zijnet. Dit had een doelpunt moeten zijn...
37' - Goeie vrije trap van Leko, maar niemand kan komen inkoppen.
38' - Losada maakt een mooie actie, Killian kan gelukkig onderscheppen.
43' - Vrije trap Beerschot , Losada trapt door de muur, Copa werkt in hoekschop, deze levert geen gevaar op.
45' - Nog 1 minuut extra
45' - Harbaoui wordt onderuit gelopen op de rand van het strafschopgebied. Leko neemt de vrije trap, Harbaoui kopt in de handen van Pacovski.
45' - We gaan rusten met een brilscore na een vrij aangename eerste helft. Lokeren speelde scherp en met drang naar voren. Scoren lukte echter niet. Beerschot speelde aardig mee en kreeg ook enkele kansen. Maar ook de ratten wisten voorlopig niet te doelen.
46' - inout Vervanging LOKEREN - GUEYE Ibrahima Khouma wordt vervangen door MARIC Mijat.
46' - inout Vervanging BEERSCHOT - POROKARA Roni wordt vervangen door FRANCOIS Guillaume.
49' - Een hakje van Hamdi, Tshimanga had het helaas niet begrepen.
51' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
51' - En Sporting scoort. Harbaoui geeft een prachtige voorzet op De Ceulaer die mooi meeneemt en beheerst afwerkt.
56' - Even druk van de bezoekers om terug in de match te komen, maar het blijft bij een wanhoopspoging van Malul. Hoog over.
61' - Lokeren zakt terug. Als dat maar niet fout afloopt...
66' - inout Vervanging BEERSCHOT - OMOLO Johanna wordt vervangen door SIDIBE Ibrahima.
68' - Eindelijk nog eens Sporting. Benji gaat zijn man voorbij en zet voor naar Harbaoui. Er zit nog net een rat tussen.
71' - Copa moet redden met de vingertoppen. Taravel werkt de bal met de buik in hoekschop.
74' - inout Vervanging LOKEREN - HARBAOUI Hamdi wordt vervangen door MOKULU TEMBE Benjamin .
80' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door DE PAUW Nill.
81' - Goeie voorzet Macdonald, Taravel werkt maar net in hoekschop. Deze is zonder verder gevaar
83' - inout Vervanging BEERSCHOT - ANGELI Arnor wordt vervangen door CUSTOVIC Adnan.
85' - Lokeren kan de bal moeilijk in de ploeg houden en lijkt met vuur te spelen. Alweer een hoekschop voor Beerschot.
87' - Killian speelt perfect door naar Nill. Die gaat zijn man voorbij op de doellijn, kapt naar binnen en trapt. Pacovski blokt in hoekschop.
90' - goal Doelpunt BEERSCHOT - SIDIBE Ibrahima
90' - Sidebe wordt door het midden gestuurd en maakt het alleen voor de keeper af.
91' - Nog 2 minuten
93' - En Lokeren krijgt nog maar eens het deksel op de neus in de slotfaze. Benji De Ceulaer had vroeg na rust Lokeren op voorsprong getrapt na een mooie assist van Harbaoui. Maar toen kroop Sporting terug en kreeg het waar het om vroeg: een tegendoelpunt. In de 90ste minuut kon Sidibe simpel voorbij Copa werken.