20:00:00
Brinckman Jurgen
5497
logo RAEC Mons

0' - Never change a winning team, Sporting start met dezelfde 11 als op Anderlecht.
2' - Het spel ligt al direct enkele minuten stil. Lorenzi heeft verzorging nodig.
6' - Eerste hoekschop van de wedstrijd. Remacle brengt voor, maar de Bergense defensie kan wegkoppen.
7' - Ook een hoekschop voor de bezoekers. Chatelle naar Angeli. Hij besluit in het zijnet.
18' - Niet veel animo de laatste 10 minuten. Bergen verdedigt stug en geeft Lokeren weinig ruimte.
23' - Vrije trap van Remacle, Werner plukt mooi uit de lucht voor enkele Lokeren spelers.
24' - goal Doelpunt BERGEN - ANGELI Arnor
24' - Odoi laat Chatelle voorzetten, Angeli komt goed ingelopen en scoort de 0-1
29' - Schitterende pass van Vanaken, Remacle wordt helaas afgevlagd voor buitenspel.
30' - Eerste echte mooie actie en kans voor Lokeren. Vanaken kopt door en Remacle neemt de bal meteen op de slof: Werner redt met de vuisten.
32' - Wat een mooie aanval van Lokeren. Remacle wordt heerlijk vrijgespeeld en Jordan legt ook mooi achteruit. Het schot van De Pauw wordt weggekopt op de lijn. Dit had de gelijkmaker moeten zijn.
38' - Vanaken wordt neergetrokken in de zestien. Brinkman reageert niet tot woede van het thuispubliek.
39' - Goeie voorzet Remacle, Harbaoui kopt aan de tweede paal naast.
45' - Lokeren startte uiteraard aanvallend in deze eerste thuiswedstrijd van het seizoen, maar Bergen verdedigde met lijf en leden en gaf onze jongens weinig ruimte. De draken kwamen zowaar op voorsprong na een zeldzame counter. Lokeren moest even bekomen, maar begon dan wel goed te voetballen met veel druk en talrijke kansen. Nill kreeg de grootste kans, maar hij kraakte zijn schot dat op de lijn werd weggekopt. Rusten met een achterstand dus.
46' - Geen wissels aan het begin van de tweede helft
52' - Lokeren begint de tweede helft met veel drang naar voren. Vanaken kan een mooi balletje net niet meenemen.
55' - inout Vervanging BERGEN - CHATELLE Thomas wordt vervangen door MATTHYS Tim.
55' - inout Vervanging LOKEREN - OVERMEIRE Killian wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
58' - Een hoekschop van Lokeren levert ei zo na de gelijkmaker op. De bal wordt opnieuw gered op de lijn. Het zit Sporting niet mee vanavond.
68' - goal Doelpunt LOKEREN - REMACLE Jordan
68' - Dan toch nog een goal van Sporting! Dutra slalomt door het middenveld. Remacle kan naast Werner binnenschuiven
69' - inout Vervanging LOKEREN - SCHOLZ Alexander wordt vervangen door GALITSIOS Giorgos.
70' - yellow Gele kaart voor JARJU Mustapha (BERGEN)
72' - Dutra bedient Harbaoui die alleen op doel af kan gaan. Hij schiet echter te vroeg waardoor Werner kan oprapen.
73' - inout Vervanging BERGEN - ARBEITMAN Shlomi wordt vervangen door MUNUNGA Joachim.
78' - Angeli schiet nog eens op doel. Copa pakt. Sporting lijkt stilgevallen na de gelijkmaker.
79' - goal Doelpunt LOKEREN - TARAVEL Jérémy
79' - Hoekschop Remacle. Taravel kopt binnen!
82' - inout Vervanging BERGEN - NTAMBWE Brice wordt vervangen door DE BELDER Dylan.
86' - Fantastische doorsteekbal naar Remacle die alleen op weg kan naar Werner. Jordan heeft een heerlijk stiftertje in gedachten, maar Werner kan nog net bij de bal.
89' - Een vrije trap van Matthys raakt moeilijk weg. Uiteindelijk schiet Angeli naast.
90' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door LEKO Ivan.
90' - yellow Gele kaart voor LE POSTOLLEC Flavien (BERGEN)
92' - Nog 3 minuten
94' - Na een goede tweede helft met veel inzet en drang naar voren, heeft Lokeren zich voorbij Bergen geknokt. Dutra - ingevallen voor een geblesseerde Overmeire - zette met een actie Remacle op weg naar de oververdiende 1-1. En net als Sporting wat gas leek te moeten terugnemen, kopte Taravel de 2-1 tegen de netten op corner. Er kwamen nog enkele kansen om de voorsprong uit te diepen, maar het bleef bij een verdiende 2-1 voor Lokeren.