20:00:00
Gumienny Serge
7785
logo KAA Gent

0' - Geen verrassingen bij Lokeren. Bij het gehavende Gent staat Padt in het doel en verhuist Boeckx dus naar de bank.
10' - Kans voor sporting die een hoekschop oplevert.
11' - Lokeren is aan de wedstrijd begonnen met het meeste initiatief, maar doelrijpe kansen heeft dit nog niet opgeleverd.
17' - Harbaoui even alleen door maar zijn voorzet mislukt.
22' - Eerste corner van de wedstrijd voor gent.
23' - Mooie kans voor lokeren maar Hamdi trapt nipt over.
25' - 2de corner voor Gent, balverlies voor Gent en lokeren kan tegenprikken.
26' - Het gaat mooi over en weer, maar het is toch Sporting dat dichtst bij de goal geraakt, al kan er momenteel aan beide kanten een goal vallen.
28' - Vrije trap voor gent
30' - Soumahoro trapt over
32' - Corner voor Lokeren
32' - goal Doelpunt LOKEREN - DE PAUW Nill
32' - Corner Lokeren, de bal wordt weggewerkt maar valt aan het half maantje voor de voeten van Nill De Pauw, die schiet hem keihard deklat-binnen, 1-0!
37' - 7785 supporters aanwezig vanavond op het daknam
42' - Voorzet Soumahoro, Kage kan niet goed koppen en de bal gaat naast.
44' - Vanaken besluit op de keeper
44' - De vrije trappen van Patosi vormen een constante bedreiging voor de Gentse defensie, het levert alweer een hoekschop op.
45' - goal Doelpunt LOKEREN - PATOSI Ayanda
45' - Wat een doelpunt van Patosi, hij verschalkt Padt met een fantastische trap van buiten de 16, met heel Daknam recht op de banken gaan we de rust in!
48' - goal Doelpunt GENT - KAGE Herve
49' - Bal slecht weggewerkt bij Lokeren en Kage kan in de rebound scoren.
49' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
50' - Overmeire krijgt geel na discussie met de scheidsrechter.
50' - Corner voor Gent
53' - Mooie voorzet van Patosi maar Persoons kwam net te laat.
54' - yellow Gele kaart voor SOUMAHORO Yaya (GENT)
55' - Voorzet van Persoons, Vanaken kopt nipt over
57' - inout Vervanging GENT - DEJAEGERE Brecht wordt vervangen door VAN DER BRUGGEN Hannes.
58' - Corner Gent, Copa plukt de bal mooi uit de lucht.
59' - De wedstrijd ligt even stil omdat een speler van gent gekwetst blijft liggen na de hoekschop.
60' - inout Vervanging GENT - LEPOINT Christophe wordt vervangen door NAHAYO Valery.
61' - Lepoint wordt met de brancard van het veld gedragen.
65' - Overmeire besluit naast via een afstandschot.
68' - yellow Gele kaart voor KAGE Herve (GENT)
73' - Corner voor lokeren
75' - Mooie aanval van lokeren,maar er volgt geen echte doelkans.
76' - yellow Gele kaart voor BARRY BOUBACAR Copa (LOKEREN)
78' - Padt miskijkt zich op een schot van Patosi, Harbaoui volgde goed maar kwam net te laat.
80' - inout Vervanging GENT - ARZO Amposta Cesar wordt vervangen door CAENEPEEL Jinty.
80' - yellow Gele kaart voor ODOI Dennis (LOKEREN)
83' - Laag schot van Patosi, gered door Padt.
84' - Vrijschop voor gent
86' - yellow Gele kaart voor GALITSIOS Giorgos (LOKEREN)
86' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
87' - Corner lokeren
90' - Persoons kopt de bal op Padt
91' - Er komen nog 5min extra tijd bij!
93' - goal Doelpunt GENT - SOUMAHORO Yaya
94' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door SAGLIK Enes.