04/12/2013
20:30:00
Nzolo Jerome Efong
2813

0' - Bij Lokeren de ploeg die ook in de kranten verwacht werd, o.a. Dutra in de basis. Bij Waasland-B staat Steppe in doel i.p.v. Coosemans.
1' - De scheidsrechter heeft de wedstrijd op gang gefloten. De sfeer is alleszins fantastisch. Evenveel Lokerensupporters als thuissupporters zo lijkt het wel.
4' - Eerste kans via Dutra, de bal gaat net naast.
12' - Lokeren heeft momenteel het overwicht in deze partij. Kleine kansjes via De Pauw en Patosi. Nu opnieuw een corner. En doelpunt nu !
12' - goal Doelpunt LOKEREN - owngoal BOJOVIC
12' - Op het moment dat we onze actie aan het schrijven waren valt ook het doelpunt dat een beetje in de lucht hing. Na een corner voor Lokeren valt de bal via Bojovic binnen.
22' - Veel middenveldspel. Beveren probeert op te schuiven. Lokeren countert en een reuzekans voor Scholz die de bovenkant van de lat treft ! Dit had de 0-2 kunnen en moeten zijn.
25' - Bijna de 1-1, maar Trickovski besluit in de handen van Copa.
26' - Aanval van Lokeren, schot van Overmeire. De bal wijkt af in hoekschop.
29' - goal Doelpunt LOKEREN - DUTRA Sergio Junior
29' - Balverlies bij Beveren en Dutra profiteert. Hij schuift de bal onder Steppe binnen.
32' - goal Doelpunt LOKEREN - DE PAUW Nill
32' - Nill De Pauw steekt de bal over Steppe binnen, 0-3. De buit lijkt binnen.
34' - Maric op een gevaarlijke plaats met een vrije trap voor de thuisploeg. Maar het levert niets op.
40' - Odoi gaat door op links en trapt richting doel. Steppe kan makkelijk redden. Bij Beveren "danken" ze Poppe cynisch.
44' - Wat Beverse druk nu. Zonet een heet standje voor het Lokerse doel. Scholz kan nipt keren.
45' - Lokeren komt goed weg. Veselinovic en Trickovski missen.
45' - RUST :
Einde van de eerste helft. We gaan rusten bij een 0 - 3 stand. Lokeren had niet alleen het overwicht, het was deze keer ook efficient. Daarbij werden we voor het eerste doelpunt geholpen door Bojovic. Pas op het einde van de eerste helft kwam de thuisploeg een paar keer gevaarlijk opzetten.
46' - inout Vervanging WAASLAND-B - D ULIVO Cedric wordt vervangen door GODEMECHE Nicolas.
46' - inout Vervanging WAASLAND-B - ROWELL Jonathan wordt vervangen door VERMEULEN Jorn.
47' - De Lokerse kop zingt uit volle borst bij het begin van deze tweede helft. Het ziet er goed voor Sporting.
53' - Lokeren heeft de partij goed onder controle. Geen noemenswaardige feiten tot dus ver. De twee nieuwkomers bij Waasland hebben nog niet veel kunnen tonen.
60' - De Kop van Beveren is al voor een deel leeggelopen en ze zijn blijkbaar hun ongenoegen gaan uiten aan de ingang van de hoofdtribune. Ze schreeuwen om het ontslag van manager Poppe. Stewards proberen de zaak onder controle te houden.
63' - Ook de politie wil zich mengen. Er is momenteel meer heisa naast dan op het veld.
67' - Waasland probeert wel maar krijgt geen deftige aanval in elkaar. Lokeren komt er soms beter uit, maar dat leidt ook niet tot gevaar.
68' - goal Doelpunt WAASLAND-B - MAMAN Hanan
68' - Trickovski speelt door de benen van Odoi en Maman kan afwerken, 1-3. Ondertussen een tweede zware voetzoeker op het veld (van Beverse kant). Nzolo gaat verhaal halen bij de afgevaardigden.
70' - Waasland op weg naar de 2-3. Op het moment dat de aanvaller wil aanleggen knalt er opnieuw een voetzoeker. Copa lijkt last te hebben aan de oren. De wedstrijd wordt stilgelegd door Nzolo.
72' - Copa verlaat nu het terrein voor verzorging. Hij lijkt aangeslagen.
76' - De wedstrijd ligt nog steeds stil.
77' - De spelers komen nu terug het terrein op.
78' - Er wordt omgeroepen dat indien er nu nog een incident gebeurd de wedstrijd definitief zal stopgezet worden.
79' - In totaal lag de partij dus negen minuten stil.
84' - inout Vervanging WAASLAND-B - HENKENS Robin wordt vervangen door DEMJAN Robert.
85' - Vrije trap voor Waasland-B op een niet ongevaarlijke plaats. Zo'n tien meter voor de grote rechthoek.
85' - De vrije trap van Maman gaat nipt naast. Harbaoui gaat invallen.
86' - inout Vervanging LOKEREN - DUTRA Sergio Junior wordt vervangen door HARBAOUI Hamdi.
88' - Lokeren was wat weggezakt, maar probeert nu toch opnieuw. Hamdi kreeg een eerste kans, maar trapt te lakoniek in de handen van Steppe. Een plaatsbal van Patosi gaat naast.
90' - Wij zijn in de 90e - 9 min. Weer gevaar van de thuisploeg. Vrije trap van Maric wordt weggewerkt.
91' - Melding ook voor Sporza : niet Duarte, maar wel Dutra werd vervangen 😉
92' - Net niet 1-4. Schitterende actie van Patosi, Vanaken en dan Harbaoui die de paal raakt. Nog zeven minuten.
94' - Aanhoudende steriele druk van Waasland-B. Taravel staat klaar om in te vallen.
96' - Harbaoui krijgt geen steun en moet schieten. Maar geen probleem voor Steppe.
97' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door TARAVEL Jeremy.
98' - Vrije trap van Maric gaat over. De ingekomen Taravel kreeg een beleefd applaus van de Lokerse aanhang. Case closed zeker ?
100' - De reglementaire speeltijd is nu voorbij. Drie minuten extra komen er bij.
100' - inout Vervanging LOKEREN - VANAKEN Hans wordt vervangen door TROMPET Jore.
100' - Trompet komt de uitblinker van de partij vervangen. Hans Vanaken speelde alweer op hoog niveau, met vista en uitstekende passing.