20:00:00
Vervecken Peter
6950
logo KV Kortrijk

0' - Door de schorsing van Patosi schuift Odoi een rij vooruit. Taravel vult de linksachter positie in.
5' - De eerste hoekschop van de wedstrijd is voor kortrijk
10' - Eerste echte doelkans van de wedstrijd. De Smet met een plukbal voor Copa.
13' - Dubbelpass Dutra - De Pauw. Geen probleem voor Keet.
17' - Taravel dropt de bal in de box. Keet komt goed uit.
20' - Dutra mooi vrijgelopen maar Keet heeft de bal klem.
25' - yellow Gele kaart voor OUSSALAH Mustapha (KORTRIJK)
26' - Odoi stoot door de verdediging en scoort, jammer dat er ondertussen gefloten werd voor een overtreding.
32' - Een schot van Stijn De Smet, Copa met een goede reflex.
33' - yellow Gele kaart voor PAVLOVIC Nebojsa (KORTRIJK)
35' - Pavlovic met een geniepige overtreding en vervolgens een schot over doel
39' - 40' - Hoekschop lokeren na een mooie actie van Hans Vanaken
45' - 1 min extra
45' - RUST: het duel Maes - Van Haezebrouck leverde tot dusver een tactisch steekspel op. Weinig kansen en dus een logische 0-0 bij de rust.
46' - inout Vervanging LOKEREN - TARAVEL Jérémy wordt vervangen door HARBAOUI Hamdi.
46' - Cossey grijpt in tijdens de rust. Harbaoui komt in de spits postvatten, Dutra en De Pauw bevolken de flank en Odoi staat terug linksachter.
51' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
52' - Mooie counter van Dutra, Harbaoui besluit in de handen van Keet.
53' - Afstandschot van Dutra gaat nipt naast
55' - Voorzet Dutra, Harbaoui kopt, maar had de bal beter aan De Pauw gelaten.
55' - Lokeren start goed in de tweede helft.
67' - Beste kans van de wedstrijd. Vanaken zet De Pauw vrij, Persoons mist de aflegger.
70' - Lokeren heeft momenteel het overwicht in deze partij.
75' - Lokeren blijft druk uitoefenen
77' - Opnieuw wordt een Lokers doelpunt afgekeurd voor buitenspel. Deze keer van Harboui. Twijfelachtige beslissing.
82' - De bal wil er niet in. Vanaken en Persoons missen
83' - inout Vervanging KORTRIJK - SANTINI Ivan wordt vervangen door COULIBALY Elimane.
84' - yellow Gele kaart voor ODOI Dennis (LOKEREN)
90' - slechts 1minuut extra