20:00:00
Colemonts Laurent
6650
logo Oud Heverlee Leuven

0' - Alexander Corryn voor het eerst dit seizoen in de basis, hij vervangt de geschorste Odoi. Taravel zit op de bank. Bij OHL dus geen Ruytinx.
1' - De Pauw onmiddelijk met een reuzekans.
4' - En opnieuw een prima kans voor Sporting nog in het prille begin van de match. Uitstekende voorzet Galitsios, Persoons komt niet tot koppen.
6' - De eerste hoekschop is voor lokeren
11' - Zelfs zonder Ruytinx speelt OHL een potige partij. Colemonts houdt voorlopig de kaarten op zak.
13' - Patosi dribbelt Bailly maar mist vanuit een scherpe hoek.
18' - Het zijn duidelijke moeilijke omstandigheden. De wind speelt duidelijk parten.
20' - Hoekschop lokeren, iedereen nu op de helft van ohl
24' - Lokeren blijft drukken en versiert 3 opeenvolgende hoekschoppen. Zonder doelgevaar weliswaar.
25' - Nog een keer Lokeren na een slechte Leuvense terugspeelbal. Dutra ziet zijn bal hobbelend tegen de paal stranden. Lokeren had al minstens 1 doelpunt verdiend.
27' - yellow Gele kaart voor BUYSENS Ludovic (OHL)
28' - Vrije trap Patosi, net naast.
30' - Coppa heeft de eerste 30min van deze wedstrijd nog geen bal hoeven te pakken. Ohl probeert te overleven maar lokeren krijgt tot heden de bal niet in doel gewerkt.
32' - Harbaoui loopt zich ondertussen warm en zal mogelijks de 2de helft starten.
33' - Eerste halve kans voor OHL. Een goed getrapte vrije trap vliegt voorbij alles en iedereen. Een voetje had hier fataal kunnen aflopen.
37' - Mooie combinatie Lokeren, Corryn besluit in het zijnet.
44' - goal Doelpunt LOKEREN - VANAKEN Hans
44' - Eindelijk dan toch! Net voor rust wordt Vanaken gehaakt net voor het strafschopgebied. Het is Hans zelf die de vrije trap heerlijk voorbij Bailly trapt.
45' - 1minuut extra
45' - yellow Gele kaart voor CORRYN Alexander (LOKEREN)
45' - Lokeren leidt meer dan verdiend met 1-0 bij de rust. OHL was nergens en Copa heeft letterlijk geen bal moeten pakken. Meer animo aan de overkant, waar Sporting een resem kansen kreeg. Het vizier van De Pauw en Patosi stond echter nog niet op scherp. Het was Hans Vanaken die net voor rust heerlijk een vrij trap hard binnenknalde naast de muur.
46' - De tweede helft is nog maar net gestart, en Copa moet wel al ingrijpen. En hoe, hij ranselt een kopbal van Ogunjimi knap uit doel.
48' - Intussen valt de regen met bakken uit de lucht. Wat een hondeweer.
49' - yellow Gele kaart voor BANDALOVSKI Ivan (OHL)
51' - Schitterende doorsteekbal naar De Pauw. Die haalt de achterlijn maar zijn voorzet wordt in corner gewerkt.
53' - De hemelsluizen staan hier op lokeren volledig open terwijl lokeren op zoek gaat naar een 2de doelpunt.
55' - Hoekschop ohl
56' - yellow Gele kaart voor BUYSENS Ludovic (OHL)
56' - Counter Lokeren. Dutra loopt helemaal alleen door maar kan net niet besluiten door een fout van Buysens, die hiervoor een tweede gele kaart krijgt. Patosi knalt nog fantastisch in de herneming, Bailly redt.
57' - red Rode kaart voor BUYSENS Ludovic (OHL)
59' - Dutra vraagt om vervangen te worden.
61' - inout Vervanging LOKEREN - DUTRA Sergio Junior wordt vervangen door HARBAOUI Hamdi.
62' - Welke kansen mist Lokeren hier toch vanavond. Bailly redt een schot van Patosi in zijn schiettent, Persoons tikt de rebound voor een lege goal net naast.
66' - Vrije trap lokeren op een niet onaardige plaats
67' - De Pauw nu met een heerlijk lobje, net over het doel van Bailly. Morsen met de kansen noemt zoiets zeker. Hopelijk krijgen we het spreekwoordelijke deksel niet op de neus.
71' - Lokeren blijft aanvallen Maric kan de bal net niet binnenkoppen.
73' - Patosi geeft voor maar nu is het Harbaoui die net niet bij de bal kan.
74' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
74' - Eindelijk dan toch.... Het is Hamdi die de trekker overhaalt en zijn ex-club het waarschijnlijke genadeschot geeft. Bailly kan nog wel bij het schot, maar de bal rolt tergend langzaam over de doellijn.
77' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door ANSAH Eugene.
78' - yellow Gele kaart voor KOSTOVSKI Jovan (OHL)
79' - inout Vervanging OHL - OGUNJIMI Marvin wordt vervangen door YAGAN Ben.
85' - inout Vervanging OHL - GERAERTS Karel wordt vervangen door WIJNS David.
87' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door LEKO Ivan.
87' - inout Vervanging OHL - NGOLOK Evariste wordt vervangen door MAIA Douglas.
91' - 2 minuten extra