20:30:00
Vertenten Bart
3200
logo KVC Westerlo

0' - Nog een last minute aanpassing bij Lokeren. Kaya staat in de ploeg in de plaats van De Pauw, die door zijn enkel ging bij de opwarming.
0' - 3' - Eerste kansje voor Westerlo, Vanthournout kopt over.
8' - Patosi trapt in een tijd hoog over doel.
8' - Galitsios met een mooie voorzet. De bal wordt echter afgeblokt.
15' - Westerlo met een goede aanval. Lecompte kan zowaar alleen op Copa af en gaat neer. De ref wuift het appel voor strafschop weg.
18' - Een eerste hoekschop voor Westerlo
18' - Dutra kopt buiten, 2de hoekschop voor Westerlo maar Rentmeister trapt hoog boven doel.
21' - Schot Odoi, Van Langendonck redt.
26' - Een kopbal van Scholz - op vrije trap van Patosi - gaat voorlangs.
28' - Lokeren krijgt weinig ruimte van Westerlo.
31' - Vrije trap voor Lokeren.
31' - Hoekschop voor Lokeren.
32' - 38' - Eindelijk nog eens Lokeren met een mooie aanval. Kaya legt af voor Killian. Onze kapitein schiet over en naast.
45' - Geudens met een trap op doel, Coppa heeft de bal klem.
45' - 1 min extra tijd
46' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door HARBAOUI Hamdi.
49' - goal Doelpunt WESTERLO - COOLS Jens
52' - Hoekschop Westerlo
52' - Penalty Westerlo
53' - goal Doelpunt WESTERLO - PAULUSSEN Laurens
54' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
55' - En zo ziet het er kort na rust vrij dramatisch uit voor Lokeren. Een binnengewaaide voorzet en een lichte handsbal-strafschop zetten Westerlo op rozen.
58' - Persoons van dichtbij net over.
62' - 63' - Goede voorzet van Kaya naar Vanaken. Die neemt goed aan maar trapt dan hoog over.
65' - goal Doelpunt LOKEREN - VANAKEN Hans
65' - Nu is het wel raak. Een goede infiltratie van Kaya door het centrum die ook nog mooi Hans aanspeelt. Vanaken draait zich vrij en trapt nu hard binnen.
68' - Penalty voor lokeren
68' - Galitsios wordt gehaakt, nu ook strafschop voor Lokeren.
69' - goal Doelpunt LOKEREN - MARIC Mijat
69' - Maric zet vanop de elfmeter de bordjes opnieuw gelijk. Nu is Lokeren opnieuw virtueel geplaatst.
70' - goal Doelpunt LOKEREN - DUTRA Sergio Junior
70' - Wat een dolle 5 minuten van Lokeren. Nu trapt Dutra Sporting knap op voorsprong via een knal in de rechterhoek.
73' - yellow Gele kaart voor LECOMTE Raphaƫl (WESTERLO)
77' - inout Vervanging WESTERLO - GEUDENS Kevin wordt vervangen door RUIZ Jaime Alfonso.
80' - Persoons mooi door maar besluit op Van Langendonck en de paal.
82' - Hoekschop Westerlo
83' - Counter lokeren maar Paulussen stopt goed af.
84' - yellow Gele kaart voor SCHUERMANS Kenneth (WESTERLO)
85' - inout Vervanging LOKEREN - DUTRA Sergio Junior wordt vervangen door TROMPET Jore.
86' - Over een entree gesproken. Jore krijgt een afvallende bal voor de voet en krult die heerlijk in de hoek binnen.
87' - goal Doelpunt LOKEREN - TROMPET Jore
89' - inout Vervanging LOKEREN - KAYA Onur wordt vervangen door ANSAH Eugene.