20:00
Van Driesche Bram
1600
logo KVC Sint-Eloois-Winkel Sport

0' - Gelegenheidskapitein Persoons mag een "nieuw" team naar de volgende ronde loodsen. Cyriel Dessers maakt zijn debuut als basisspeler. Overmeire en Vanaken zitten vandaag zelfs niet in de kern. Over Winkel Sport, derdeklasser, kunnen we weinig zeggen. Afwachten of deze onbekende ploeg voor veel weerwerk gaat zorgen.
0' - De match begint alvast met wat vertraging. Nog heel wat supporters staan aan te schuiven aan de kassa. Die zullen dus blij zijn dat de aftrap wat later volgt.
4' - Lokeren trekt meteen ten aanval. Voorlopig nog zonder gevaar. De Winkel supporters zit voor de gelegenheid naast die van Lokeren in de lange tribune.
5' - Penalty voor Lokeren na handspel van Stragier
5' - red Rode kaart voor STRAGIER Kobe (WINKEL)
5' - Goeie actie van Dessers, uiteindelijk schiet Remacle maar zijn bal wordt weggewerkt met de hand door Stragier. Rode kaart en Remacle mag de strafschop nemen.
6' - Redding van doelman Verhulst en de bal vliegt op de lat. Geen voorsprong voor Lokeren.
11' - Winkel Sport heel dicht bij de 0-1 na een vrije trap. Yde scoort bijna van heel dichtbij maar Copa kan in extremis redden.
16' - goal Doelpunt LOKEREN - REMACLE Jordan
17' - En nu scoort Remacle wel op aangeven van Dessers. Hij moest maar simpel binnen leggen.
17' - Arthur met een vlam, Verhulst zweeft de bal uit zijn kooi.
19' - Dessers nogmaals alleen op de doelman af, maar hij raakt er opnieuw niet voorbij.
22' - Vrijschop voor Winkel, Copa redt in de herneming trapt Onana binnen. Maar het feestje gaat niet door wegens buitenspel.
23' - goal Doelpunt LOKEREN - DESSERS Cyriel
23' - Dessers kopt een voorzet van Galisios krachtig binnen.
24' - goal Doelpunt LOKEREN - DESSERS Cyriel
24' - En nu mag Dessers simpel binnen duwen en kwam de voorzet van Remacle. Match gespeeld, maar gaat u vooral nog niet weg 😉
26' - inout Vervanging WINKEL - HAGHEDOOREN Romain wordt vervangen door AMEYE Jasper.
30' - goal Doelpunt LOKEREN - NGOLOK Evariste
30' - Ngolok krijgt met wat geluk de bal mee en kan alleen op Verhulst af gaan, hij schuift de bal koel onder de keeper binnen.
41' - Toch nog zorgen bij Lokeren. Doelman Copa ligt geblesseerd op het canvas. Ziet er niet goed uit.
42' - Copa kan (voorlopig) toch verder.
44' - Nog eens een aanval vanop links. Dessers knalt op Verhulst.
45' - RUST: Lokeren leidt met een geruste 4-0 voorsprong. Winkel Sport moest al vroeg met tien man verder. Remacle miste eerst nog de penalty, maar dat was maar uitstel van executie.
46' - inout Vervanging LOKEREN - SCHOLZ Alexander wordt vervangen door MARIC Mijat.
50' - Een schot van Ngolok gaat nipt naast de linkerpaal. Ondertussen weten we ook dat er 1595 betalende supporters zijn.
53' - Een aanval vanop links. Remacle tot bij Dessers aan de verste paal maar een verdediger werkt in corner.
56' - goal Doelpunt LOKEREN - REMACLE Jordan
56' - Remacle maakt de eerste treffer na de pauze op aangeven van Onur Kaya.
58' - inout Vervanging WINKEL - YDE Dieter wordt vervangen door VERHOOGHE Rens.
60' - inout Vervanging LOKEREN - GALITSIOS Giorgos wordt vervangen door ODOI Dennis.
61' - De bezoekende doelman werkte een bal weg ver weg van zijn goal, Remacle raapt op en probeert met een lob te scoren. Verhulst is ondertussen teruggekeerd en tipt het leder net naast.
68' - Jore Trompet gaat nog eens mogen invallen.
71' - De derdeklasser versiert zowaar een corner, maar er komt geen gevaar uit voor.
71' - Een goaltje van Dessers wordt afgekeurd wegens buitenspel. Niet voor de eerste keer dat de jonge spits de vlag ziet wapperen.
72' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door TROMPET Jore.
72' - Persoons krijgt rust en Trompet mag nog eens zijn kunnen tonen.
75' - Nog een kwartiertje. De wedsrijd kabbelt naar zijn einde.
76' - Verdienstelijke kopbal van Onana, ruim een meter naast.
77' - Een voorzet van Arthur belandt bij Remacle, die poeiert hard tegen de paal.
79' - goal Doelpunt LOKEREN - DESSERS Cyriel
79' - Dessers wordt in het straatje gestuurd en omzeilt mooi de keeper. Hij scoort zijn derde van de avond.
91' - EINDE:Een makkelijk zege voor Sporting Lokeren tegen een verdienstelijk Sint-Eloois Winkel dat weinig in de weg kon leggen. Zeker nadat het al snel met een man minder kwam te staan. Maar ook zonder zijn sterkste elftal kon de thuisploeg het karwei makkelijk klaren.