Goal
1-0
goal75
Goal

1' - Sporting heeft zijn eerste Europa league thuiswedstrijd op gang getrapt.
7' - Eerste hoekschop voor Lokeren. De bezoekers kunnen wegkoppen. Nog geen kansen tot dusver.
10' - Kobin probeert met een soort duikvlucht richting bal, naast het doel van Copa.
12' - Voorzet Galitsios, kopbal Overmeire over doel. Sporting is de wedstrijd goed gestart.
15' - Abdurahimi gaat met de bal mooi voorbij de verdediging van Kharkiv, speelt de bal naar Vanaken die kan voorzetten, de bal komt bij Nil De Pauw die in een beweging trapt maar de bal gaat voorlangs.
17' - Een slimme pass stuurt Leye alleen op doel af, maar de keeper is koelbloediger dan de spits. Dit had 1-0 moeten zijn.
22' - Kharkiv speelt op een wandeltempo voetbal. Lokeren probeert de kansen wel te zoeken maar kan tot heden niet profiteren.
25' - yellow Gele kaart voor PSHENYCHNYKH Sergiy (KHARKIV)
25' - Galitsios even geblesseerd langs de kant.
26' - En we staan terug met 11 Lokeren spelers op het veld.
27' - Lokeren terug in de aanval met Odoi en De Pauw die kan voorzetten. De volley van Abdurahimi komt jammer genoeg op een verdediger terecht.
28' - villagra probeert het met een plaatsnam, Copa pakt.
29' - Ook Vanaken komt alleen voor doel, maar mist zijn controle compleet. Voor doel moet sporting scherper worden, want tegen deze ploeg zijn zeker kansen.
30' - Vanaken naar Leye, maar die wacht te lang... De Pauw stond mooi vrij... jammer... Lokeren stapelt de kansen op maar werkt het niet af.
30' - yellow Gele kaart voor VILLAGRA Cristian (KHARKIV)
34' - Kharkiv drijft het tempo wat op, tot enthousiasme van de 50 meegereisde supporters van Kharkiv. Bolbat met een actie, Copa heeft de bal klem.
37' - Kan Lokeren in de laatste 10 min van deze eerste helft de goal maken die ze verdient... we supporteren mee!
40' - Leye en De Pauw terug in de aanval ,de bal komt bij Odoi maar die trapt het leer naast de netten van Disjenkovic.
41' - De supporters van Kharkiv zien het nog steeds zitten. Wat zouden ze zingen? ..Tolk gevraagd..
44' - Abdurahimi naar een mooi vrijgelopen Overmeire die de bal richting Odoi stuurt. Odoi besluit terug op een verdediger van Kharkiv.
45' - Snelle uitbraak van Kharkiv, Gomenyuk mist. Allert blijven is de boodschap
45' - 47' - Geweldige slalom van Abdurahimi, maar de bezoekende keeper zit er alweer goed tussen.
55' - Metalist voert de druk wat op, de sporting verdediging heeft alles nog steeds onder controle.
56' - Schuiver Abdurahimi, Disljenkovic gaat goed plat
61' - inout Vervanging KHARKIV - KOBIN Vasily wordt vervangen door RADCHENKO Artem.
64' - Vanaken neemt de voorzet van Galitsios goed aan, maar mikt op Gueye.
67' - Cleiton vlamt op doel, hij haalt er een hoekschop uit. Die wordt ontzet. De counter wordt opnieuw niet goed uitgespeeld.
69' - inout Vervanging KHARKIV - BOLBAT Sergey wordt vervangen door KULAKOV Denis.
71' - inout Vervanging LOKEREN - LEYE Mbaye wordt vervangen door DESSERS Cyriel.
75' - goal Doelpunt LOKEREN - DE PAUW Nill
75' - Nill De Pauw doet het uiteindelijk helemaal zelf. Vanop link naar binnen draaien en heerlijk in de verste hoek binnen trappen. Verdiend!
77' - Odoi met de counter naar Dessers, ook hij moet zijn meerdere bekennen in de keeper
79' - inout Vervanging LOKEREN - ABDURAHIMI Besart wordt vervangen door REMACLE Jordan.
80' - Remacle die met enorm veel goesting en energie invalt. Kan Lokeren in deze laatste 10min nog een tweede keer scoren? Ze blijven druk zetten.
84' - yellow Gele kaart voor EDMAR Galovskyi De Lacerda (KHARKIV)
85' - inout Vervanging KHARKIV - PSHENYCHNYKH Sergiy wordt vervangen door BEREZOVCHUK Andriy.
88' - inout Vervanging LOKEREN - VANAKEN Hans wordt vervangen door NGOLOK Evariste.
90' - yellow Gele kaart voor DE PAUW Nill (LOKEREN)
90' - Nog 2 minuten extra
91' - Een laatste vrije trap voor Kharkiv...
91' - 2min extra tijd
92' - Copa die wat tijd wint door de bal bij te houden... en nu een laatste aanval voor Lokeren... maar er werd gefloten voor een foutje.