Goal
Goal
0-1
goal17

In de match zonder belang trok Lokeren al snel naar voren. De Pauw trapte eerst nog in het zijnetje, maar na 15 minuten werden de bezoekers beloond voor hun aanvalslust. Ngolok dropte de bal in de zestien, Leye knikte vanuit buitenspel de 0-1 in doel.
Lokeren bleef aardig voetballen, al waren de kansen schaars. Op het halfuur ontsnapte het ook aan de gelijkmaker. Bolbat ontdeed zich van zijn Belgische bewakers, maar kon Copa niet vloeren. Vlak voor de pauze kwam Lokeren nog dicht bij de dubbele bonus. Dessers kopte een hoekschop goed in, maar doelman Gorjainov kon de bal nog net voor de doellijn wegduwen. 0-1 na 45 minuten. Charkiv wou er voor de weinige fans nog iets van maken en trok na de pauze meer naar voren. Het gaf op die manier wel veel ruimte weg aan Lokeren. De Pauw zocht de korte hoek, maar vond er de Oekraïense doelman. Na het uur ging Lokeren toch met vuur spelen. Copa moest meermaals in actie komen en verijdelde een verdiende Oekraïense gelijkmaker. Ansah zorgde bijna nog voor de gevleide tweede goal, maar zijn kopbal strandde op de dwarsligger.Verslag: sporza.be