29/10/2016
20:00
Delferiere Sébastien
2805

0' - Koen Persoons is opnieuw fit en maakt na een lange afwezigheid zijn wederoptreden. Hupperts mag voor de eerste keer starten. Arnar Vidarsson zit nog op de bank. De nieuwe coach Runar Kristinsson kijkt toe vanuit de tribune.
2' - Onyekuru met een schot maar nipt naast aan de kant waar de Lokerse spionkop staat.
5' - Vrijschap op een interessante plaats en Overmeire knalt recht op de Eupense keeper.
10' - Goeie aanval van Lokeren via Persoons naar De Ridder maar Diallo verdedigt goed en voorkomt doelgevaar.
14' - Een verrassend hard schot van Skulason, Van Crombrugge redt.
15' - Heet standje bij een corner van de thuisploeg. Maar Lokeren kan ontzetten.
20' - goal Doelpunt EUPEN - ONYEKURU Henry
20' - Ocansey kan in de grote rechthoek de volledig vrije Onyekuru bedienen en die trapt simpel binnen in de verste hoek.
26' - Sporting wel met aanvallende impulsen. Persoons kopt een voorzet van Hupperts naast.
29' - Terki zet zich door en Hupperts met links trapt op de Eupense goalie.
35' - yellow Gele kaart voor GALITSIOS Georgios (LOKEREN)
39' - Abdulrahaman mist zijn interceptie en Hupperts alleen voor de keeper. De Nederlander lobt hoog over. Hier zat veel meer in.
42' - goal Doelpunt LOKEREN - TERKI Medhi
42' - De Ridder dolt met zijn verdediger en zet voor tot bij Terki die naar de verste paal binnen duwt.
45' - RUST :Een gelijkopgaande partij waarin Eupen op voorsprong kwam omdat maar liefst drie spelers van Eupen volledig vrij stonden. Onyekuru kon afwerken. Sporting bleeft echter aanvallen. Hupperts liet een reuzekans liggen alleen voor de doelman. Het was Terki op aangeven van De Ridder die de bordjes in evenwicht bracht. Het kan nog alle kanten uit in de tweede helft.
46' - De scheidsrechter heeft de tweede helft op gang gefloten.
49' - Eupen met een gevaarlijke aanval. Het schot van Sylla wijkt nog af in hoekschop.
50' - yellow Gele kaart voor GEORGE Odeni (EUPEN)
54' - Sporting wint meer duels en heeft wat de bovenhand genomen. Maar ondermeer de voorzetten van een hard werkende Hupperts komen niet goed toe.
60' - Lazare ging heel makkeljk neer, maar Maric leek hem toch te raken. Hier mag Lokeren niet mopperen dat Delferiere niet naar de stip wijst.
63' - Sylla wurmt zich door de Lokerse defensie maar zijn schotje kan makkelijk opgeraapt worden door Copa.
65' - Ocansey mag vanop de rechterkant dreigen en schiet maar net naast.
66' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door TICINOVIC Mario.
66' - Persoons heeft het een uur prima gedaan en mag nu gaan rusten. Ticinovic is zijn vervanger.
69' - Twee "staartploegen" die open en aanvallend proberen te voetballen. Alleen zijn er te veel onzuiverheden in het spel.
74' - Ondanks de goede wil heeft Lokeren in de tweede helft nog geen echte kans afgedwongen. Op die manier wordt het moeilijk om de drie punten binnen te halen. En Eupen loert op de tegenaanval.
75' - yellow Gele kaart voor BLONDELLE Siebe (EUPEN)
78' - inout Vervanging EUPEN - SYLLA Mamadou wordt vervangen door NIASSE Babacar.
78' - Waar voor gevreesd is gebeurd. Lokeren drukt en Eupen countert en Sylla draait de bal onhoudbaar binnen.
81' - Ticinovic met een poging, net naast. Kan Lokeren nog gelijk maken ?
83' - Prima Lokerse aanval. De Ridder naar Hupperts. De Lokerse 17 trapt op Van Crombrugge.
83' - En Overmeire die een afvallende bal op doel trapt. De keeper redt.
84' - inout Vervanging LOKEREN - HUPPERTS Guus wordt vervangen door STRAETMAN Bob.
85' - inout Vervanging EUPEN - SYLLA Mamadou wordt vervangen door TAULEMESSE Florian.
85' - inout Vervanging EUPEN - OCANSEY Eric wordt vervangen door SUAREZ Jeffren.
87' - inout Vervanging LOKEREN - TERKI Medhi wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
88' - goal Doelpunt LOKEREN - STRAETMAN Bob
88' - En de ingevallen Straetman knalt van dichtbij binnen. Mooi voor de youngster en nu achterin de boel dicht houden.
91' - Er komen minstens drie minuten extra bij.
94' - EINDE :Twee open aanvallende ploegen verdienden zeker elk een punt. Even leken het er nog drie te worden voor de thuisploeg. Maar dat was buiten de jonge Bob Straetman gerekend. Hij zorgde voor een late gelijkmaker die deugd zal doen.