20:30
Geldhof Frederik
6895
logo SV Zulte-Waregem

0' - Geen wijzigingen bij Lokeren t.o.v. week. Bij Zulte zien we oude bekenden Leye en Kaya. Ook Coopman kreeg een basisplaats.
1' - De scheidsrechter heeft de wedstrijd op gang gefloten.
2' - Een eerste keer het duo Kaya - Leye aan het werk. De Senegalees kopt over.
4' - De Sutter stuurt Ticinovic weg. Hij mist zijn schot maar haalt er een hoekschop uit.
5' - De corner van Bolbat belandt in de handen van Bossut.
10' - Heet standje voor het Lokerse doel. Hamalainen trapt uiteindelijk naast de bal en dat was maar goed ook!
17' - Vrije trap Bolbat. De Sutter legt terug, maar de verdediging springt net een kopje hoger dan Maric.
18' - Voorzet vanop de linkerkant. Ingason scoort net geen own goal.
20' - Druk van essevee. Maite knalt net over.
25' - Terki lanceert Huppert. De Jonge Nederlander loopt er iedereen af. Bolbat mist en stond buitenspel.
30' - Snel genomen vrije trap van De Sutter. Hupperts blijft in zijn actie steken. Weg kans.
30' - yellow Gele kaart voor SKULASON Ari Freyr (LOKEREN)
30' - Skulason trekt als txeede, maar krijgt de fout tegen.
31' - goal Doelpunt WAREGEM - HAMALAINEN Brian
32' - De vrije trap van Hamalainen gaat onderkant lat binnen.
33' - yellow Gele kaart voor BOLBAT Serhiy (LOKEREN)
33' - Lokeren reageert meteen met Ticinovic en De Sutter. Hupperts kan net niet binnenglijden.
33' - Bolbat krijgt voor het minste geel.
37' - yellow Gele kaart voor LEPOINT Christophe (WAREGEM)
43' - De Sutter speelt Bolbat helemaal los, maar de Oekraïner is niet rustig genoeg voor doel en besluit op de vuisten van Bossut.
45' - Eén minuut extra.
45' - RUST :Essevee was het gevaarlijkst, maar Lokeren ging ook vroeg storen en daardoor ging de partij goed op en af. De bezoekers kregen een vrijschop en Hamalainen trapte die onderkant lat binnen. Een hard werkend Sporting had kunnen gelijkmaken maar mankeerde efficiëntie. Vooral via Bolbat en Hupperts. Bij de rust dus 0-1.
46' - goal Doelpunt LOKEREN - SKULASON Ari Freyr
46' - Meteen doelpunt in de tweede helft! Ticinovic en Skulason gaan door op de linkerflank. De IJslander slalomt zich door de verdediging en scoort!
54' - Kaya met de hoekschop. Maric kan wegkoppen.
56' - Waregem heeft het niet gemakkelijk...om gele kaarten te krijgen. Lepoint had al een paar keer zijn tweede van de avond kunnen krijgen.
61' - yellow Gele kaart voor MEITE Soualiho (WAREGEM)
63' - inout Vervanging LOKEREN - BOLBAT Serhiy wordt vervangen door PERSOONS Koen.
69' - yellow Gele kaart voor MARIC Mijat (LOKEREN)
70' - yellow Gele kaart voor DE FAUW Davy (WAREGEM)
70' - Ticinovic neergehaald vlak voor de grote rechthoek. Mooie plaats voor een vrije trap. Skulason schiet in de muur
72' - inout Vervanging WAREGEM - COOPMAN Sander wordt vervangen door MARRONE Luca.
74' - inout Vervanging LOKEREN - TICINOVIC Mario wordt vervangen door STRAETMAN Bob.
77' - Rush van Straetman op links. Zijnet
79' - Straetman speelt Terki aan. Hij vindt nog een Waregemse been op de weg.
80' - Ver schot Skulason, Bossut plukt. We krijgen nog een spannende eindfase
81' - Geweldige redding Copa.
81' - inout Vervanging WAREGEM - CORDARO Alessandro wordt vervangen door VETOKELE Igor.
84' - inout Vervanging LOKEREN - DE SUTTER Tom wordt vervangen door DE RIDDER Steve.
86' - inout Vervanging WAREGEM - LERAGER Lukas wordt vervangen door NAESSENS Jens.
90' - De Ridder met het pasje naar Terki, Bossut moet in de voeten
90' - Kaya en Leye weinig gezien maar plots zijn ze daar. Copa redt
91' - Minstens 3 minuten extra.
92' - Straetman met een gedurfde poging. Metertje naast