Op zaterdag 18 november om 20 uur neemt Sporting Lokeren – Temse het in eigen huis op tegen Union Namur, net als ons een promovendus in de reeks. Als dank voor jullie massale steun tijdens het seizoensbegin organiseert de club een 1 + 1 actie, zowel voor onze abonnees als mensen die een los ticket kopen. Lees alle concrete info hieronder na.

Concreet bestaat de actie uit twee delen:
– Elke abonnee mag één iemand GRATIS meenemen voor deze wedstrijd. Dit extra ticket dient in voorverkoop aangevraagd te worden, online (+18 aanduiden en vervolgens ‘Add a Discount’/’Voeg een korting toe’) of op onze ticketing. De openingsmomenten kan je hier wat lager terugvinden.

– Elke persoon die een los ticket koopt kan één GRATIS extra ticket erbovenop krijgen (1+1 ACTIE), ook hier enkel in voorverkoop online of op onze ticketing.

Verkoopmomenten tickets
Ticketing Daknamstadion:
– Woensdag 8 november van 14 uur tot 18 uur
– Woensdag 15 november van 14 uur tot 18 uur

Online ticketing:
– 24/24 via lokeren.roboticket.com

Sporting Lokeren – Temse hoopt met deze actie op een mooie opkomst! We vragen aan alle aanwezigen om de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen betreffende de plaatsen in het stadion, zodat we er samen een topavond van kunnen maken!

Hier blijft het niet bij, want de komende uren valt er nog een zéér leuke boodschap te melden…

P