Energieprijzen gaan door het dak, algemene onkosten stijgen spectaculair: we krijgen er allemaal mee te maken. Toch gaat het bestuur van KSC Lokeren – Temse resoluut tegen de heersende trend in: de prijzen van een dagticket gaan met onmiddellijke ingang naar beneden, te beginnen vanaf nu zaterdag tegen Gullegem!

Het bestuur van onze club wil in deze moeilijke tijden het voetbal betaalbaar houden. Ook al ziet het de eigen onkosten stevig stijgen, toch wil het die kosten niet verhalen op de eigen supporters. De club ving signalen op van fans dat ze het financieel steeds moeilijker kregen om naar het stadion te komen. Dat kunnen we niet accepteren, het gaat in tegen de sociale reflex van onze club.

Daarom gaan de prijzen van de dagtickets met onmiddellijke ingang naar beneden, te beginnen nu zaterdag al met de match tegen FC Gullegem. Voetbal moet een feest blijven voor onze supporters, dat willen we met zoveel fans als mogelijk beleven. Tickets kopen? Klik dan HIER!

Raadpleeg hieronder de nieuwe prijzen:

Ter herinnering:

Ook voor de bekerconfrontatie tegen KV Mechelen op woensdag 9 november hanteren we dezelfde verlaagde prijzen. Er is bovendien een speciale JEUGDACTIE! Deze avond willen we onze tribunes nog eens laten zinderen van enthousiasme als van oudsher.

Daar moet je gewoon bij zijn! Koop jouw tickets alvast aan door HIER te klikken.

Prijzen bekerwedstrijd tegen KV Mechelen:

* Staanplaatsen: 10 euro
* Zitplaatsen tribune drie en vier: 15 euro
* Hoofdtribune: 35 euro
* Inside seats: 45 euro
* JEUGDACTIE: Kinderen -12 jaar mogen GRATIS binnen op vertoon van een kids-ID.
LET OP! Deze gratis tickets zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar op onze ticketingdienst.

Openingsuren Ticketingdienst:
Woensdag 26 oktober: van 9u00-12u00 & 13u30-17u00
Woensdag 2 november: van 9u00-12u00 & 13u30-17u00
Zaterdag 5 november: van 10u00-12u00

P