Van 1 tot 30 juni kunnen de abonnees van het seizoen 2020-2021 hun keuze doorgeven voor wat betreft het seizoen 2021-2022.

Eenvoudig gesteld kunnen de abonnees van vorig seizoen kiezen uit twee opties:

  1. Eerste mogelijkheid: abonnees schaffen zich een abonnement aan, zoals ze dat in niet-corona tijden zouden doen, aan dezelfde voorwaarden als vorig seizoen. Ze krijgen wel een extra dranktegoed van 15 euro per abonnement. Dat geldt ook voor houders van een “282” abonnement die verlengen. Ook zij kiezen dan voor een abonnement aan dezelfde voorwaarden als in seizoen 2020-2021, waarbij reeds een verhoogd drankenpakket is inbegrepen. Zoals voor elke andere abonnee komt daar dus nog eens 15 euro dranktegoed extra bovenop. En als klap op de vuurpijl: nog eens 28,2 euro als 282 abonnee én een retro shirt!
  2. Tweede mogelijkheid: fans maken gebruik van de compensatieregeling waardoor ze al zeker 7 thuiswedstrijden gratis kunnen bijwonen. Nadien komen ze desgewenst naar het stadion met losse tickets. Houders van een “282” abonnement die hier gebruik van willen maken: dat kan natuurlijk ook.

Op de site zal vanaf 1 juni tot 30 juni een button verschijnen waar je je keuze kunt doorgeven. Bij keuze 1 word je naar de online ticketing gebracht waar je gereserveerde plaats klaarstaat bij ‘Mijn Bestellingen’. Je kan ook naar het stadion komen om alles manueel te regelen. Bij keuze 2 kom je terecht op een invulformulier.

De uurregeling van de dienst ticketing voor de maand juni is als volgt:

Morgen, dinsdag 1 juni, starten we van 14u – 17u. Vervolgens gelden onderstaande uren:

  • Maandag en dinsdag: gesloten
  • Woensdag: van 14u tot 18u
  • Donderdag: van 14u tot 17u
  • Vrijdag: van 10u tot 12u en van 14u tot 17u
  • Zaterdag: van 10u tot 12u

Opgelet: abonneehouders 2020-2021 die geen keuze doorgeven, zien af van elke compensatie dan ook. Keuze doorgeven is dus de beste optie!

De club wenst hier nog eens expliciet te stellen dat wij houden van elke supporter, welk abonnement hij of zij ook heeft. En niet-abonneehouders? Ook hen zullen we vanzelfsprekend met open armen verwelkomen in de grote familie van KSC Lokeren-Temse. De liefde voor onze kleuren is wat ons bindt, niet het soort van toegangsbewijs waarover we beschikken!

P