De abonnementencampagne ging op 1 juni van start. Onze abonnees hebben de keuze uit twee opties. We merken echter dat niet iedereen even goed op de hoogte is van de manier waarop het abo kan verlengd worden. Daarom zetten we graag nog even alles op een rijtje.

Het abonnement voor het seizoen 2021-2022 verlengen is mogelijk via twee manieren:

1. ONLINE
Ga naar Sporting.be en onder het eerste nieuwsbericht vind je meteen het keuzeformulier. Indien je voor keuze 1 kiest, kom je meteen op de online ticketing terecht. Eens ingelogd staat jouw abonnement alvast klaar bij ‘Bestellingen’. Bij problemen daarmee, gelieve dan rechtstreeks contact met ons op te nemen via [email protected] of kom gerust zelf eens langs op de dienst ticketing. Nadien kan je jouw abonnement afrekenen en ben je zeker van je plaats. Indien je voor keuze 2 kiest, vul je het bijkomende formulier in. Je hoeft verder (voorlopig) niks te doen.
2. VIA DIENST TICKETING
Laat je jouw abonnement liever ter plaatse verlengen door onze medewerkers? Dan kan je op de volgende momenten terecht op de dienst ticketing aan het Daknamstadion:
  • Maandag en dinsdag: gesloten
  • Woensdag: van 14u tot 18
  • Donderdag: van 14u tot 17u
  • Vrijdag: van 10u tot 12u en van 14u tot 17u
  • Zaterdag: van 10u tot 12u

Wat zijn de twee keuzes?

KEUZE 1: Ik steun de club en koop me een nieuw abonnement. Je betaalt dezelfde prijs dan vorig seizoen. Dit geldt zowel voor de reguliere (staan/zit-plaats) abonnees als de mensen met een 282-abonnement. Geniet bovendien van 15 euro extra dranktegoed.

Voor de 282-abonnees komt daar nog eens 28,2 euro dranktegoed én een uniek retroshirt bovenop. Uiteraard zit in de betaalde 282 euro ook al een deel dranktegoed, afhankelijk of je een staanplaats (€130 dranktegoed) of zitplaats (€75 dranktegoed) hebt.

KEUZE 2: Ik wens gebruik te maken van een compensatie én ik kom daarom 7 thuiswedstrijden GRATIS kijken met mijn oude abonnement. Vanaf de 8stethuiswedstrijd kan je met losse tickets onze ploeg uiteraard blijven steunen.s

Opgelet: abonneehouders 2020-2021 die geen keuze doorgeven, zien af van elke compensatie dan ook. We raden onze fans dan ook aan om voor 30 juni zeker hun keuze door te geven. We hopen jullie komend seizoen allen te verwelkomen op Daknam!

 

P