Ja, de abonnementen voor het seizoen 2023-2024 zijn nu al – zelfs fysiek! – beschikbaar. Bij Sporting Lokeren-Temse kan je vanaf zaterdag 6 mei je abonnement aanschaffen voor het volgende seizoen. Dat we er zo vlug bij zijn is een primeur voor onze club en een weinig voorkomend fenomeen in het Belgische voetballandschap.

Natuurlijk heeft dat alles te maken met onze “goesting”: we hebben er o zo veel zin in, in die reeks hoger! We willen ook in 2023-2024 knallen en bereiden ons achter de schermen al volop voor op eerste nationale. Hier en daar hebben jullie daar al iets van kunnen merken: we zijn volop bezig met de sportieve versterking naar het volgend seizoen toe. Een aantal verbintenissen werden al verlengd, twee nieuwe spelers werden al ingelijfd. En er zal nog wel een en ander te melden vallen de komende weken…

Maar we willen meteen ook onze grote en loyale schare fans bij onze plannen betrekken door hen nu al de kans te geven mee te investeren in de toekomst door ofwel hun seizoenkaart nu al te verlengen of door voor het eerst lid te worden van onze Sporting familie.

Als dank voor jullie steun houden we onze prijzen erg gematigd. Wie boekt tussen 6 en 18 mei, betaalt exact evenveel als de effectieve (dus niet de early bird) abonnementsprijzen van vorig seizoen. Dat is gewoon een heel redelijke prijs. Niet vergeten: er is een torenhoge inflatie én voor dat geld kan je dit seizoen twee thuiswedstrijden meer komen bekijken dan vorig seizoen. Toen werden de eerste twee thuismatchen immers achter gesloten deuren afgewerkt, wat nu –gelukkig!- niet het geval is. Daarenboven spelen we natuurlijk ook een reeks hoger, slechts één reeks lager dan het profniveau waar wij op termijn naar streven. Een zitplaats in een bruisende tribune aan 11,8 euro per wedstrijd? We betaalden dit seizoen op verplaatsing vaak meer voor het bijwonen van een wedstrijd in veel minder florissante omstandigheden.
Kortom: de prijs zou geen hinderpaal mogen zijn om nu al je abonnement aan te schaffen.

Wat als je na 18 mei boekt? Dan wordt de prijs van een abonnement in tribune 4 210 euro in plaats van 200, oftewel 5 procent minder voordelig. Toch de moeite om nu al tot aankoop over te gaan, vinden we.

Wil jij ook een teken van vertrouwen geven aan de club van je hart? Dan wacht je niet langer en schaf je je tussen 6 en 18 mei een abonnement aan voor het seizoen 2023-2024. Het bestuur, de sportieve staf, de spelers, alle medewerkers, vrijwilligers én fans: wij vormen nu al één front. We beginnen op ons sterkst aan het volgende seizoen! Eerste Nationale: here we come!

Praktisch:

 • Verkoop online start zaterdag 6 mei vanaf 10 uur en kan 24/7
 • Fysieke verkoop start ook nu zaterdag in het clubgebouw van 10u tot 13u
  • Andere momenten:
   • Woe 10/05 van 14u tot 19u
   • Do 11/05 van 14u tot 19u
   • Vrij 12/05 van 14u tot 18u
  • Abonnees die verlengen, behouden hun plaatsen (tot 30 juni 2023)
  • Voordeelprijzen gelden tot en met 18 mei
  • Overzicht prijzen: zie onderstaande afbeelding

Komaan Sporting! 

P.S.: Ook de clubshop opent zaterdag de deuren van 10:00 tot 13:00 voor een exclusieve kampioenensjaal of T-shirt!

P