Sportief zit het snor: SC Lokeren – Temse is gewapend om het vervolg van de competitie met gezonde strijdlust te hervatten. Ook zakelijk zit onze club niet stil: we brengen u graag op de hoogte van de verlengde samenwerking met de marktleider in tijdelijke en permanente huisvestingsoplossingen en (veel) meer. We zijn dan ook fier en blij dat “het grote Algeco” van de partij blijft op Daknam en brengen u graag even kort hun boodschap over.

‘Reeds jaren is Algeco, de wereldmarktleider in tijdelijke en permanente huisvestingsoplossingen partner van Sporting. Ook in het nieuwe verhaal Sporting Lokeren – Temse verlengt Algeco Belgium graag dit partnership.

Het verhaal van Algeco begon in 1955 in Frankrijk als een acroniem van ‘Alliance et Gestion Commerciale’ met de uitvinding van de eerste modulaire constructie. Vandaag de dag is Algeco wereldwijd uitgegroeid tot dé marktleider in modulaire huisvesting, actief in 24 landen en met een aanbod van ondertussen meer dan 250.000 modulaire units.

Michel Darleux, managing director van Algeco Belgium vertelt aan ons team: “Dagelijks leveren we met Algeco Belgium, vanuit ons hoofdkantoor in Beringen, maar ook vanuit onze satellietvestigingen in Perwez (Waals-Brabant) en Pittem (West-Vlaanderen) units doorheen heel België en Luxemburg. We bedienen alle sectoren. Of je nu werkzaam bent in de bouw, industrie, onderwijs of zorg! Met ons aanbod bieden onze experts jou een oplossing op maat, gaande van een volledig ingericht kantoor (inclusief interieuraankleding, meubels en alle comfort) tot een werfkeet of een opslagcontainer. Ons gamma biedt een oplossing voor ieders behoefte en budget.”

Flexibele oplossingen
In de Benelux heeft Algeco een verhuurvloot van 20.000 units: zeer flexibel, met standaardafmetingen en aanpasbaar aan elke vraag van de klant, waardoor ze oneindig geschakeld kunnen worden. Tevens kunnen bepaalde type units tot vier verdiepingen hoog gestapeld worden. Ook voor het opbergen van materiaal of extra stockruimte heeft Algeco dé oplossing: opslagcontainers. Je kiest zelf de uitvoering, de afmetingen en de opties van de opslagcontainer.

Een aanspreekpunt voor totaalservice
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de modulaire units van Algeco. Dat komt mede doordat Algeco, naast huisvestingsoplossingen, een totaal service aanbiedt; de 360° Services. Algeco begeleidt je van advies tot planning en levering. De modules worden kant-en-klaar afgeleverd, inclusief meubilair, internet- en telefoonaansluitingen, airconditioning, waterkoelers, enzovoorts. Zo kan je meteen aan de slag. Je kan het zo gek niet bedenken, met de 360° Services van Algeco is bijna alles mogelijk. Zo zie je bijvoorbeeld 1 van onze units in de corner van het Daknamstadion. Deze unit is slechts 1 van de vele mogelijkheden die Algeco jou kan aanbieden!

Nood aan extra ruimte of tijdelijke huisvesting?
Contacteer ons via www.algeco.be of bel ons op het gratis nummer 0800 90 485.’

P