Het AWAY-magazine is aan zijn tweede editie toe. De eerste editie kwam er op initiatief van enkele supporters die toen deel uitmaakten van het Collectief Wit-Zwart-Geel. Het idee om de reeksgenoten voor te stellen in een heus voetbalmagazine kon toen op veel bijval rekenen. Ondanks het feit dat Corona roet in het eten gooide en leidde tot een stopzetting van de competitie ging het magazine vlot over de toonbank. Vanwege de vele positieve reacties maakte bezieler en auteur Tony Van Hoye de belofte dat mits een promotie er een tweede editie zou komen.

Belofte maakt schuld en het tweede AWAY-magazine zal vanaf half augustus te koop aangeboden worden. Editie 2023-24 zal men aan 8 euro kunnen aankopen en de koper krijgt er naast uitgebreide informatie over onze reeksgenoten ook een mooie voorstelling van ons Sporting Lokeren – Temse bij. Het magazine is dan ook een aanrader voor elke Sporting supporter die Eerste Nationale beter wil leren kennen. De invulling is verzorgd door Tony Van Hoye en voor de grafische vormgeving deed hij andermaal beroep op Kim Speleman van Newmonkeys.

Fysieke verkoopmomenten bij wedstrijden:
– 12/08 KSC Lokeren – Temse vs. R. Knokke FC
– 16/08 KFC Merelbeke vs. KSC Lokeren – Temse
– 20/08 Bekerwedstrijd (thuis)
– 23/08 KSC Lokeren – Temse vs. KV Oostende U23
– 03/09: KSC Lokeren – Temse vs. RAAL La Louvère

Fysieke verkoop in Café ‘t Slachthuis vanaf 12/08

Wil je echter zeker zijn van jouw exemplaar, kan je terecht bij [email protected]. Mocht u nog vragen hebben, kan u ook op bovenstaand e-mailadres terecht. 

P