Collectief Wit-Zwart-Geel organiseert voor, tijdens en na de wedstrijd van zaterdag 19 maart tegen KVK Westhoek een supportersevent. Iedereen van harte welkom!

Het Collectief wil met deze actie de bekerwinst van exact tien jaar geleden graag nog eens in herinnering brengen. Drie jaar geleden werden onder impuls van ATCS de rangen gesloten om onze club levensadem te schenken. Nu leeft en bruist de club weer en is er uitzicht opeen nog betere toekomst.

Daarom is er dit supportersevent, de opbrengst daarvan ondersteunt de jeugdwerking en helpt sfeeracties te financieren. Alle supporters die dit willen helpen realiseren, zijn van harte welkom!

Het programma

  • We beginnen in de jeugdkantine tussen 16u30 en 18u. Opgelet: de hoofdingang is dan nog gesloten, je kan de jeugdterreinen en de kantine bereiken via de Daknammolenstraat.
  • Spaghettislag! Inschrijven nodig, dat kan via deze link: https://forms.gle/Lp5dTC1bawsP3Nuv6
  • Café 282 vanaf 18u30: wij maken ons samen op voor de wedstrijd!
  • Tijdens de match staan we voor meer dan de volle 100% achter onze jongens en onze club!
  • Na de wedstijd vieren we de overwinning in Café 282!

Belangrijk: heel veel fans hebben unieke momenten uit de voorbije jaren op de “gevoelige plaat” vastgelegd. Wij zouden daar zoveel mogelijke voorbeelden van willen verzamelen en die dan projecteren op allerlei schermen in het stadion. De uitgeprinte versies kunnen Café 282 feestelijk aankleden. Je kan ze ons toesturen via onderstaande link: https://collectiefwitzwartgeel.be

Back to the Future!

P