De Rode Duivels plaatsten zich al zeker voor de tweede ronde op dit EK. Morgen kunnen ze nog meer glans geven aan die prestatie door ook hun derde poulewedstrijd te winnen tegen de Finse Vikings. Die wonnen eerder wonnen al van Denemarken, maar verloren van Rusland. Jullie kunnen er “live” bij zijn in café 282!

Ook voor deze wedstrijd staan de deuren van ons café 282 wagenwijd open. Zij die er een van de eerste twee wedstrijden bij waren, weten het: daar een wedstrijd volgen, is zeker zijn van goed gezelschap én de juiste ambiance. Zij komen al zeker terug. Was je er zelf nog niet bij? Kom dan zeker eens langs en proef van de unieke sfeer.

Je kan ook een door alle spelers van KSC Lokeren-Temse gehandtekend shirt winnen of een 282-abonnement bij onze pronostiek. Een aanrader!

Wie wil kan ook op andere wedstrijddagen langskomen voor de andere wedstrijden uit de andere poules. Elke dag zijn de wedstrijden live te bekijken in de beste omstandigheden. Reserveren is enkel nodig voor de wedstrijd van de Rode Duivels.

Regeling wedstrijd Belgen, praktisch:

Registratie is verplicht en kost vijf euro. Iedereen die geregistreerd is en opdaagt, krijgt die vijf euro terug in de vorm van 2 drankjetons. Meer nog:

  • Abonneehouders krijgen nog eens twee drankjetons extra (dus 4 in totaal)
  • Abonneehouders 282 krijgen vier drankjetons extra (dus 6 in totaal)
  • Niet-abonneehouders krijgen helaas niets extra, maar zijn wel welkom (zij krijgen dus enkel hun twee jetons van registratie terug)
  • Indien zou blijken dat zich minder dan 400 mensen hebben geregistreerd voor de wedstrijd, kan eender wie zich nog ter plaatse registreren. Ze betalen vijf euro, maar krijgen daarvoor twee drankjetons in ruil
  • Registratie en abonnement meebrengen!
  • registratie via www.sporting.be/shop

 

P