Het bestuur, de spelers, de technische staf en al onze medewerkers willen iedereen van onze fans een opperbest 2021 wensen. We willen met zijn allen proberen gezond te blijven, maar hopen toch op een jaar waarin voetbal weer een grotere rol in onze levens kan spelen.

Het voorbije jaar was een annus horribilis. Er was in de eerste plaats het vreselijke faillissement van de club van ons hart, waardoor we net niet onze vijftigste verjaardag in stijl konden vieren. Maar gelukkig werd dat slechte nieuws gecounterd door de snelle doorstart van SC Lokeren-Temse. Het nieuwe project kwam niet alleen heel snel tot stand, maar het wist onze fans bovendien onmiddellijk te charmeren. Die steun was hartverwarmend, bedankt daarvoor! En via het uitstekende jubileumboek konden we alsnog van onze club genieten in stijl.

Maar er was natuurlijk ook corona… Het valt te vrezen dat de pandemie ook in sommige families van onze fans voor ontzettend veel leed heeft gezorgd. Daarmee vergeleken stelt voetbal “niets” voor, maar laten we eerlijk zijn: we hebben het toch enorm gemist. We snakten allemaal zo naar voetbal op Daknam, maar het virus was een serieuze spelbreker.

Onze wensen sluiten daar perfect bij aan: wij hopen dat onze fans en hun families 2021 gezond mogen doorkomen en dat ze snel weer zullen kunnen genieten van hun favoriete hobby. Wees er maar van overtuigd: ook binnen de club is en blijft iedereen ontzettend gemotiveerd om verder te schrijven aan dit nieuwe verhaal. Daar werken we nu al keihard aan. Ons motto blijft: new story, same passion.

Bedankt voor jullie steun en hopelijk tot gauw in ons Daknamstadion!

P