Corona laat ons niet los. SC Lokeren-Temse volgt de protocollen die gelden voor de teams uit 1A en 1B, om zo 2375 toeschouwers te kunnen ontvangen. Clubs die zich daar niet aan willen of kunnen houden, bijvoorbeeld omdat ze te weinig zitplaatsen hebben, mogen veel minder toeschouwers ontvangen. Voorwaarde om die 2375 mensen te mogen ontvangen, is wel dat fans zich strikt aan een aantal gedragsregels houden. In een notendop:

  • algemene regels volgen! Houd anderhalve meter afstand waar mogelijk, handen ontsmetten, gaan zitten in bubbels, zoveel als mogelijk op de plaats blijven.
  • mondmaskers zijn verplicht voor iedereen, ook voor kinderen, en dat gedurende de hele wedstrijd. Zorg voor je eigen mondmasker en voor een op kindermaat aangepast exemplaar voor je kroost.
  • circulatieplan: zie begeleidende foto! Fans voor tribunes 1 en 4 komen langs de Daknamstraat, fans voor tribune 3 langs de Daknammolenstraat. De 200 meereizende fans van Lede nemen plaats op tribune 4, te bereiken via Daknamstraat, P7
  • parking alleen voor mensen die zich een parkingkaart aanschaften voor het hele seizoen. Andere fans moeten een plaatsje vinden in de buurt van het stadion.
  • dranken op de tribunes: systeem blijft ongewijzigd. Dus cashless bediening op de tribunes 1 en 4, bubbelkapiteins bevoorraden hun gezelschap in tribune 3. Supporters van Lede op tribune 4 worden ook op hun plaatsen bediend, zij betalen cash. Einde wedstrijd betekent einde bediening!
  • Kollerzaal kan helaas niet gebruikt worden en blijft dus voor iedereen gesloten

Inbreuk(en) op deze regels kan betekenen dat onze toelating om 2375 mensen te ontvangen, wordt ingetrokken. Houd ons stadion dus open voor zoveel mogelijk supporters!

P