Vandaag heeft linksachter Cyronn De Wilde een contract voor twee seizoenen getekend bij KSC Lokeren-Temse. De speler komt over van Royal Antwerp FC.

Cyronn De Wilde is 19, 1m87 groot en afkomstig van Lokeren. Zijn eerste voetbalpasjes zette hij bij FC Daknam, daarna speelde hij drie jaar in de jeugdopleiding van Sporting Lokeren. Na een periode van acht jaar bij Club Brugge maakte hij de overstap naar Antwerp. Vooral het voorbije jaar zette hij daar serieuze stappen voorwaarts. Zo mocht hij bijvoorbeeld tijdens de voorbereiding mee op stage met de A-kern.

Cyronn De Wilde is wat men noemt een moderne verdediger die vooral vooruit denkt. Hij is een grote en snelle linksachter, maar kan ook als centrale verdediger uitgespeeld worden. Zijn werkkracht en “Vlaamse” mentaliteit werken enthousiasmerend voor zijn medespelers. Zijn profiel past uitstekend binnen KSC Lokeren-Temse. De club wil inzetten op jonge spelers uit de regio, liefst zelfs met een link naar de nieuwe club. Hij kan uitgroeien tot een waardevolle pion binnen het nog jonge project.

Welkom op Daknam, Cyronn!

P