Zaterdag om 16 uur speelt KSCL zijn eerste oefenpartij van het nieuwe seizoen tegen Eendracht Aalst. Donderdag 1 juli om 19u30 geven we VW Hamme partij. Beide wedstrijden vinden plaats op het veld van VW Hamme.

Voor de goede orde nog een paar praktische afspraken:

– tickets kunnen online of via de ticketdienst worden aangekocht, prijs 10 euro voor zowel zit- als staanplaatsen. Voor de wedstrijd tegen VW Hamme kunnen kinderen jonger dan 12 gratis naar binnen.

– Voor de wedstrijd tegen Eendracht Aalst zijn er maar een 40-tal tickets (van de 400) meer beschikbaar. Voor de wedstrijd tegen VW Hamme (800 tickets) kunnen vanaf nu ook tickets worden aangekocht. Online kan dat voor beide wedstrijden tot 1 uur voor de aanvang van de match.

Op de dag zelf blijven de loketten gesloten. Het heeft geen zin om in Hamme zelf nog te proberen een ticket te versieren. Lukt gewoonweg niet! Verklaring: aanwezigen moeten geregistreerd zijn.

– De parking van het stadion is op de wedstrijddag niet toegankelijk. We vragen onze fans om in de buurt van het stadion een parkeerplaats te zoeken. Je kan het stadion binnenkomen via de door stewards bemande toegangspoortjes.

– Er is geen live stream van de wedstrijden, er komt wel een rustverslag en een eindverslag op deze site. Op onze facebookpagina krijg je de opstellingen, de rust- en de eindstand. Via twitterfeeds kan je wel alles volgen: opstellingen, belangrijkste fases, doelpunten… Later kan je op fb ook terecht voor een gefilmde impressie van de wedstrijden.

Openingsuren dienst ticketing:

  • Woensdag: van 14u tot 18
  • Donderdag: van 14u tot 17u
  • Vrijdag: van 10u tot 12u en van 14u tot 17u
  • Zaterdag: van 10u tot 12u

 

P