Op donderdag 17 juni speelt België zijn tweede wedstrijd in de poulefase van het EK 2020. De Rode Duivels trekken naar het Parken stadion in Kopenhagen om er de Denen te bekampen.

Zijn de Denen psychologisch hersteld van de toch wel zware opdoffer die ze zaterdag te verwerken kreeg door het onfortuinlijke lot van Christian Eriksen, nadien gevolgd door een 0-1 nederlaag tegen de Finnen? Of gaan de Belgen gewoon door op hun elan en zetten ze na Rusland ook Denemarken vlotjes opzij?

Je kan het van op de eerste rij meemaken in ons café 282. Vier grote televisieschermen, perfect geluid, goede ambiance, een schuimende pint en goed gezelschap van vooral Lokeren-Temse fans. Wie wil kan ook deelnemen aan de pronostiek, met als inzet een door alle spelers gehandtekend wedstrijdshirt of een abonnement 282. De moeite waard! Reserveren is aan te bevelen, maar niet strikt noodzakelijk. Lees hieronder nog eens de precieze modaliteiten.

Wie wil kan ook op dinsdag of woensdag ook al eens langskomen voor de andere wedstrijden uit de andere poules. Elke dag zijn de drie wedstrijden live te bekijken in de beste omstandigheden. Reserveren is dan niet nodig.

Regeling wedstrijd Belgen, praktisch:

Registratie is verplicht en kost vijf euro. Iedereen die geregistreerd is en opdaagt, krijgt die vijf euro terug in de vorm van 2 drankjetons. Meer nog:

  • Abonneehouders krijgen nog eens twee drankjetons extra (dus 4 in totaal)
  • Abonneehouders 282 krijgen vier drankjetons extra (dus 6 in totaal)
  • Niet-abonneehouders krijgen helaas niets extra, maar zijn wel welkom (zij krijgen dus enkel hun twee jetons van registratie terug)
  • Indien zou blijken dat zich minder dan 400 mensen hebben geregistreerd voor de wedstrijd, kan eender wie zich nog ter plaatse registreren. Ze betalen vijf euro, maar krijgen daarvoor twee drankjetons in ruil
  • Registratie en abonnement meebrengen!
  • registratie via www.sporting.be/shop
P