Zoals vooraf bepaald komt vanavond een einde aan de opdracht van Jean-Pierre Vande Velde. Hij was contractueel aangesteld voor vier wedstrijden.

Jean-Pierre Vande Velde onderschreef een maand geleden een contract tot het einde van de reguliere competitie, zijnde vier wedstrijden. Hij kreeg toen de ondankbare en moeilijke taak om Urbain Spaenhoven met onmiddellijke ingang te vervangen. We zijn hem dankbaar dat hij die taak op zich wou nemen.

Omdat er door de nederlaag op KVK Ninove nu nog een eindronde moet betwist worden, moet KSC Lokeren-Temse evenwel vol aan de bak. Wij rekenen op clubiconen Geert Dirinck en Danny Veyt als respectievelijk T1 en T2 om ons langs de eindronde alsnog naar eerste nationale te loodsen.

Hans Van Duysen:

“Peptalk of woede naar de groep toe: het heeft op dit ogenblik allemaal geen zin. We mogen niet bij de pakken blijven zitten, we moeten vooruit. Met deze twee onvoorwaardelijke clubmensen moeten we proberen toch nog te oogsten. Ik heb met een delegatie van de spelers gesproken, ze zijn het daarmee eens. De focus ligt bij de volgende wedstrijd.”

Geert Dirinck:

“Voor mij kwam het resultaat van deze middag toch als een zware klap. Zowel spelers als supporters hadden op meer gehoopt. Maar goed, gelukkig hebben we nog een vangnet. We gaan tot het gaatje om deze extra kans te benutten. Het is een lange weg, maar we geven ons niet gewonnen.”

P