Graag jullie herhaalde aandacht voor de maatregelen rond corona. Wij wijzigingen onze werkwijze: er mag gedronken worden op de tribunes. Beter dat dan achteraf in de kantines, dicht op elkaar, zonder mondmasker, drank te gebruiken.

  • Er mag dus gedronken worden op de tribunes. Enkel dan mag mondmasker af. Dicht op elkaar gepakt staan drinken in de kantine wordt ten zeerste afgeraden.
  • Toegang tot het stadion: enkel via Daknamstraat.
  • Enkel toegang tot het stadiondomein met CST. Graag klaarhouden, samen met identiteitskaart
  • Mondmasker moet altijd gedragen worden: zowel bij het zich verplaatsen als bij zitten! Bij eten of drinken mag het mondmasker wel even af.
  • Pre foot diners zijn toegestaan omdat ze worden georganiseerd door een professionele cateraar. Men kan wel met maximum per zes aan tafel, mondmaskers zijn nodig bij het opstaan van tafel, handhygiëne blijft belangrijk
  • Kantines zijn open. Wij dringen wel aan om zoveel mogelijk afstand houden. Kantines gaan om 22u45 dicht, zodat om 23 uur alles kan worden afgesloten, regel die algemeen geldt voor horeca

Vanzelfsprekend beseffen wij als club dat die maatregelen niet prettig zijn. Toch willen we ons als club engageren om deze regels zo goed mogelijk te volgen. Enerzijds uit onze maatschappelijke reflex: wij staan voor een zo gezond mogelijke samenleving. Maar anderzijds ook uit eigenbelang: wij willen voetbal zien met supporters. Elke club heeft daar dus zijn verantwoordelijkheid te dragen. Help ons het voetbal te laten doorgaan, mét fans. Onze ploeg heeft jullie nodig!

 

P