Een mooie 0-4 zege op KVV Zelzate en een voorsprong van veertien punten met nog slechts zes wedstrijden te gaan. Sporting Lokeren – Temse heeft aan twee overwinningen genoeg om de titel te pakken. Komende zaterdag spelen we topaffiche tegen Eendracht Aalst. We willen voor deze wedstrijd ons Daknamstadion laten kolken! Let op: er is een combiregeling van kracht, waardoor tickets enkel in voorverkoop aan te schaffen zijn. Ontdek hieronder alle info!

Koop jouw tickets alvast aan via onze ticketingdienst op de volgende momenten:
– Woensdag 29 maart tussen 14u00 en 19u00
– Donderdag 30 maart tussen 14u00 en 19u00
– Vrijdag 31 maart tussen 14u00 en 18u00

Of koop jouw tickets ONLINE via lokeren.roboticket.com
Let op: hiervoor moet je een reeds bestaand account hebben. Aangezien het een risicowedstrijd betreft zullen nieuwe accounts niet in staat zijn om tickets aan te kopen. Heb je nog geen account? Dan raden we aan om jouw tickets op onze ticketing te komen halen of hulp te vragen aan jouw vrienden of collega-supporters.

Schrijf je in voor het Kollermenu
Je kan uiteraard inschrijven voor het Kollermenu. Tijdens de vorige thuiswedstrijd tegen Oostkamp schreven meer dan 200 mensen zich in, iets wat we deze keer opnieuw hopen te evenaren. Info & inschrijvingen vind je HIER. Koen PERSOONS en Maurice DE SCHRIJVER komen ook gezellig tafelen en geven nadien de aftrap! Na de wedstrijd zal JETTIE PALLETTIE komen optreden vanaf 22u15. Ambiance verzekerd!

Groot supportersfeest op de markt: #WIJZIJNmeerdanooitLOKEREN
Op 1 april verenigen we opnieuw iedereen met een wit-zwart-geel hart tussen 15:00 en 18:00 op de Markt. Heel de stad, heel het Waasland, iedereen mag het weten: Sporting is waarlijk opgestaan. Wij zijn MEER DAN OOIT Lokeren! Dat gaan we samen vieren.

Wat mag je verwachten?
De beste Lokerse dj’s. De best getapte pintjes en frisdranken, geschonken door de beste Lokerse horeca. De beste Lokerse snacks. De beste interviews met de beste gangmakers van het nieuwe Sporting verhaal. De beste samenzang door de állerbeste supporters…

Om 18:00 stopt het feest op de Markt en trekken we in corteo – in stoet – naar het Daknamstadion waar we het feest van de heropstanding voortzetten. Om 20:00 ontvangt Sporting dan die andere traditieclub uit onze reeks: Eendracht Aalst. En, ook na de match houdt het feest aan op Daknam!

Wat verwachten we van jou?
Tooi jezelf in wit-zwart-geel. Breng sjaals, vlaggen, vrienden, buren en al je kennissen mee en kom naar de Markt. Hang deze flyer voor je raam. Zo kan iedereen zien dat we op de terugweg zijn.

Maar vergeet dus niet: de loketten blijven zaterdag dicht. Mis deze hoogdag niet en samen pakken we die titel! Allez SPORTING!

P