De kogel is door de kerk! Lokeren – Temse heeft zonet officieel toelating gekregen van minister Ben Weyts om meer toeschouwers toe te laten in het Daknamstadion. Vanaf heden mag onze club 2375 supporters ontvangen. Het beslissingsproces moest verschillende stappen doorlopen, dat vergde dus wat tijd. Maar het belangrijkste: alle instanties vonden ons veiligheidsprotocol veilig.

Dit betekent meteen dat we onmiddellijk van start gaan met de verdere ticketverkoop voor de bekerwedstrijd van zaterdag (20u) tegen Wielsbeke. Gisteren werden de eerste 400 kaartjes in minder dan een uur aan de man/vrouw gebracht. Vandaag komen de andere tickets in de verkoop.

Praktisch:

  • Online: kan vanaf nu! Plaatsen vrij op tribune 4!
  • Fysiek: de ticketingdienst is geopend van 14 tot 17 uur. Ook morgen (zaterdag) van 10 tot 12 uur zal de ticketing geopend zijn.

Opgelet! Wij geven voorrang aan onze abonnees. Er zijn op dit moment ongeveer 1700 abonnementen verkocht, het aantal vrije tickets is dus heel beperkt. Wil je zeker zijn van je plaats? Dan kan je je nu best nu onmiddellijk een abonnement aanschaffen. Dan ben je zeker van je plaats en kan je onze jongens een heel seizoen zien schitteren.

P