Vandaag zijn zo’n 15-tal supporters aan het werk in het stadion om het meubilair netjes te krijgen tegen woensdag 28 juli, de dag van de eerste thuiswedstrijd tegen Lochristi. Coördinator van de werkzaamheden is Petra Beirnaert.

Het stadion is al heel erg lange tijd niet in gebruik geweest door supporters. Daardoor kregen de duiven vrij spel, met alle gevolgen van dien. Overal stof en duivenpoep in overvloed op de tribunes en de zetels. De club vroeg aan de fans om te helpen bij het opkuisen daarvan. Zo’n 15-tal die hardfans gingen graag op de oproep in. Petra Beirnaert zette hen aan het werk, maar is niet te beroerd om zelf het goede voorbeeld te geven en de handen uit de mouwen te steken.

Petra Beirnaert:

“We zijn sinds 9 uur vanmorgen aan het werk. We zijn nu bezig met het “droge” werk: duivenpoep en stof afschrapen van de zetels en de bodem. Nadien worden alle zitjes afgewassen. Het is een hele klus, maar vele handen maken het werk licht. Straks zorgt de club voor een hapje en een drankje, nadien gaan we door tot ongeveer vijf uur. Tegen dan alles netjes krijgen wordt moeilijk, maar we doen ons best.”

Morgenvroeg tussen 10 en 12 worden de werkzaamheden verdergezet. Wie dan nog een handje toe wil steken, is zeker welkom.

De club wil langs deze weg iedereen die ons bij deze opkuisactie helpt, van harte danken voor hun inzet. Wij zijn fier zulke fans in onze rangen te hebben.

P