KSC Lokeren-Temse sloot zijn inkomende transfers af met de aansluiting van Julien Vercauteren. De speler legde gisteren ook meteen bevredigende testen af. De aanvallende ingestelde Julien zal met het rugnummer 93 aantreden.

Julien Vercauteren is een aanvallende middenvelder van 29 jaar die achter de spitsen kan spelen maar evenzeer als buitenspeler rechts en links. Hij was in het verleden actief bij Lierse, Westerlo, Union en RWDM waar hij mooie dingen liet zien en regelmatig scoorde. Tussendoor speelde hij ook voor het Franse Nice. Het afgelopen jaar werd hij door Westerlo uitgeleend aan Houtvenne in 2de Nationale B maar hij kon de club niet redden van degradatie.

Steven De Proost:
“We hadden vorig jaar reeds grote interesse in Julien maar vonden toen geen akkoord. Het uitvallen van Gyamfi Kyeremeh – die de start van de competitie zal moeten missen door een blessure – en de surplus training van vorige week waar Julien meteen overtuigde, hebben ons aangezet om deze kwaliteitsvolle speler alsnog aan te trekken. Na deze nieuwkomer moeten geen verdere inkomende spelers verwacht worden omdat de kern reeds omvangrijk is.”

Julien Vercauteren:
”Ik kijk er naar uit om voor deze club met een rijke historie te voetballen. Ook de ambitie van Sporting spreekt me aan.

P