Dinsdagavond heeft de Pro League de volledige kalender voor het seizoen 2024-2025 bekendgemaakt, waaronder ook reeds het exacte speelmoment voor de eerste vier wedstrijden. Sporting opent de competitie op zaterdag 17 augustus op bezoek bij Club NXT (in Roeselare). Dit is best symbolisch, aangezien onze laatste verplaatsing in 1B in 2020 eveneens op het veld van Roeselare was. Op speeldag 2 volgt de eerste thuiswedstrijd tegen Francs Borains op vrijdagavond 23 augustus. In het weekend van 4-6 oktober gaan we op bezoek bij SK Beveren, terwijl de thuisderby plaatsvindt in het kerstvoetbalweekend 20-22 december.

De eerste wedstrijden van het seizoen:
1. Club NXT – SPORTING (zat. 17 augustus – 16u)
2. SPORTING – Francs Borains (vrij. 23 augustus – 20u)
3. Zulte Waregem – SPORTING (vrij. 30 augustus – 20u)
Weekend 7-8 september: Croky Cup
4. SPORTING – Patro Eisden (vrij. 13 september – 20u)

De volledige kalender met alle speeldagen kan je raadplegen via de website van de Pro League en binnenkort ook op onze website via ‘sportief –> ‘kalender’.

De exacte speeldata- en uren van de overige speeldagen worden bekendgemaakt op:
– 3 september: speeldag 5 tot en met 16
– 10 december: speeldag 17 tot en met 30

Ter info: de eerste twee thuiswedstrijden zijn toevallig op vrijdagavond, maar dat wil weinig zeggen naar het verdere verloop van de competitie toe. Elke speeldag zijn er namelijk 2 wedstrijden op vrijdag, 3 op zaterdag en 3 op zondag.

Kijk je net als wij ook enorm uit naar ons avontuur in de Challenger Pro League? Koop dan snel jouw abonnement via lokeren.roboticket.com!

P