Zondag 30 april om 15 uur trekt Sporting Lokeren – Temse als kersverse kampioen in Tweede Nationale A naar FC Gullegem. De West-Vlamingen zijn nog volop in de strijd om het behoud, terwijl onze Tricolores het seizoen in schoonheid willen eindigen. Voor deze mooie verplaatsing worden onze fans alweer in de beste omstandigheden ontvangen, net als vorig seizoen. Ontdek nu alle info!

– Er is géén combiregeling van kracht, wat betekent dat onze supporters met vrij vervoer de verplaatsing naar Gullegem kunnen maken. Vier supportersclubs leggen een bus in: ’t Kapelleken, Sportingzonen, De Voskens en The Yellowbrothers.

Tickets zijn te koop voor 12 euro, er zijn enkel staanplaatsen beschikbaar. Oudere mensen kunnen wel in de zittribune plaatsnemen via de hoofdingang Poezelhoek 12 (zelfde prijs). Kinderen jonger dan 16 jaar mogen GRATIS binnen.

– Wie in voorverkoop al een kaart wil aankopen kan terecht op het secretariaat in het Daknamstadion, te vinden op de tweede verdieping van het hoofdgebouw. Dit telkens van 8u30-12u00 en van 13u00-1700, behalve op woensdag en vrijdag enkel tot 15u00. Uiteraard zijn ook de loketten in Gullegem zelf open komende zondag.

– De wagens kunnen zich parkeren in de Koningin Fabiolastraat. Daar bevindt zich ook de ingang ter hoogte van huisnummer 124. De supportersbussen hebben de aanrijroute reeds ontvangen via onze veiligheidsverantwoordelijke.

Samen sluiten we dit uitmuntende seizoen af in stijl en zoals we gewoon zijn: massaal op post! Tot zondag!

P